Kripto para borsası futbol takımına sponsor oldu

Medyaloji.net » pr » Kripto para borsası futbol takımına sponsor oldu
Kripto para borsası futbol takımına sponsor oldu

Ünlü bir kripto para borsası şirketi, Premier Lig’ten bir ekibe sponsor oldu. Kripto para borsası şirketi, adını artık Premier Lig’de de duyuracak.

Kripto para sektörü, içinde bulunduğumuz dijitalleşme çağı ile ciddi bir büyüme gösteriyor. Gelirlerde yaşanan artış, diğer sektörleri de etkisi altına alıyor. Bunlardan sonuncusu kripto para sektöründe borsa şirketi olarak faaliyet gösteren CoinDeal’den geldi. CoinDeal, oldukça yenilikçi bir adım atarak, Premier Lig ekiplerinde Wolverhampton Wanderers takımına sponsor oldu.

Yapılan anlaşma ile yeni sezonda Wolverhampton Wanderers formalarının kol kısmında CoinDeal yer alacak. Ayrıca CoinDeal ismine antrenman eşyaları ve stadyumda belirli bölgelerde de yer verilecek. Böylelikle futbol taraftarları, kripto para reklamları ile iç içe olacak.

Mali şartları henüz belirtilmeyen sponsorluk anlaşmasının, diğer kripto para borsa şirketlerini de bu alana yönlendireceği tahmin ediliyor.

Günlük işlem hacmi 1 milyon dolar olan CoinDeal, futbol reklamlarına adım atan ilk borsa olmayı başardı. CoinDeal bünyesinde gerçekleştiren işlemlerin yüzde 35’ini Ethereum oluşturuyor. 2018 Mart ayında faaliyete başlayan ConDeal, ilginç iş stratejisi ile dikkat çekiyor. Borsa üyelerinden biri, borsaya yeni bir kripto para birimi eklenmesi konusunda öneri sunabiliyor. Daha sonra bu öneri oylanarak karar veriliyor.

YORUMLAR