Kanyon'a yeni genel müdür!

Medyaloji.net » iş dünyası » Kanyon'a yeni genel müdür!
Kanyon'a yeni genel müdür!

Yeni dönemde alışveriş merkezinin genel müdürlüğünü üstlenecek isim belli oldu.

Kanyon’da genel müdürlük koltuğunun yeni sahibi Fulya Durak oldu. Durak, perakende ve alışveriş merkezleri kiralama ve yönetimi alanındaki 20 yılı aşkın deneyimiyle Kanyon markasının tepe yönetimini üstlenecek.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olan Fulya Durak, 2007-2018 yılları arasında ECE Project Management Türkiye Bulgaristan ve Yunanistan Kiralama Direktörlüğü görevini yürüttü ve ECE-Lamda JV-Yunanistan Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Profesyonel hayatı boyunca 30’a yakın alışveriş merkezinin konsept geliştirmesinden, fonksiyon tasarımı, işletme yönetimi ve kiralaması ile finansal operasyon yönetimine kadar tüm süreçlerine liderlik ve danışmanlık yaptı.

2019’dan itibaren kariyerine FER Perakende Yönetim Danışmanlık Kurucu Ortağı olarak devam eden Durak, aynı zamanda perakende ve tüketim ürünleri sektöründeki kadın yönetici oranını artırmak ve onları geliştirmek amacıyla kurulan LEAD Network Türkiye ve ICSC (Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi) üyeleri arasında yer alıyor.

YORUMLAR