Kalp Atışı'nın 20. bölümünde flaş gelişme

Medyaloji.net » diziler » Kalp Atışı'nın 20. bölümünde flaş gelişme
Kalp Atışı'nın 20. bölümünde flaş gelişme

Show TV dizisi Kalp Atışı’nın 20. bölüm 2. tanıtımı yayınlanırken, hayal kırıklığı yaratan bir gelişme yaşanacak.

  Show TV' dizisi Kalp Atışı’nda Esma’nın sürpriz evlenme teklifiyle Alp’ten “Evet!” cevabını aldığı, Nazlı’nın doktorluğa geri dönerek Ali Asaf’tan vazgeçmeyeceğini gösterdiği tanıtımda Eylül büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

Cuma günleri ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kalp Atışı’nın yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.
Kalp Atışı’nın Cuma akşamı ekrana gelecek 20. bölümünde, Eylül mucizesine sahip çıkmış, Ali Asaf ile evlilik yolunda hızla ilerlemektedir. Nazlı ise buna engel olmak için ne gerekiyorsa yapmayı kafasına koymuştur. Evlilik teklifinde hayal kırıklığı yaşayan Esma ise izleyenleri bir kez daha şaşırtacaktır. Hastane içinde baba ve oğul arasında bir savaş başlamış, Sinan’ın planları Süleyman’ın canını sıkmıştır. Hastanedeki büyük tehlikenin ise kimse farkında değildir. Günün sonunda hastaneye bırakılan sahipsiz çanta, bir babanın intikamı, başkalarının hayatını her zaman kendi hayatının önüne koyan Eylül ise ölüme meydan okuyan bir kahraman olacaktır.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Tuğçe Kumral, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Erdem Kaynarca eşlik ediyor.
Kalp Atışı’nın yeni bölümü 17 Kasım Cuma saat 20.00'de Show TV'de.

İşte "Kalp Atışı"nın 20. Bölüm 2. Tanıtımı:

YORUMLAR