Kadroda hangi ünlü oyuncular var?

Medyaloji.net » diziler » Kadroda hangi ünlü oyuncular var?
Kadroda hangi ünlü oyuncular var?

Başrollerini Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Eltilerin Savaşı filminden ilk kareler paylaşıldı.

Başrollerini Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Eltilerin Savaşı filminin çekimleri başladı. Filmin senaryosunda yine Gupse Özay’ın imzası var.

Her filminde girdiği karakterlerle izleyiciyi şaşırtan ve sürprizlerle seyircinin karşısına çıkan Gupse Özay yeni filmi Eltilerin Savaşı için hazırlıklara başladı. Filmin çekimleri 22 Temmuz'da İstanbul'da başladı.

Gupse Özay ve Merve Dizdar'ın Sultan ve Gizem adında iki eltiyi canlandıracağı film, bitmek bilmeyen bir rekabeti; iki elti arasındaki tatlı çekişmeleri ve yaşanan olayları konu ediniyor.

Sultan ve Gizem'in sosyal medya düşkünlükleri, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olaylar eğlenceli bir dille beyazperdeye aktarılacak. Sadece kadınların değil, aile içindeki erkeklerin de dünyasının kapılarını aralayacak olan Eltilerin Savaşı'nın yönetmenliğini Onur Bilgetay üstleniyor. Film, 31 Ocak'ta vizyona girecek. 

YORUMLAR