‘Kadına şiddete hayır’ klibi!

Medyaloji.net » medya » ‘Kadına şiddete hayır’ klibi!
‘Kadına şiddete hayır’ klibi!

Deneyimli müzisyen Erdal Bayrakoğlu; Zifona, Sesumi Duyacaksun, A.Ş.K. / Akustik Şarkılarla Karadeniz, Karadeniz'e Kalan adlı albümlerinin ardından çok farklı bir projeyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Karadeniz müziğinin önde gelen temsilcilerinden olan ve ‘Lazların Pavarottisi’ olarak bilinen Bayrakoğlu, 8 Mart Kadınlar Günü için özel olarak Ahmet Kaya’nın ‘Beni Vur’ şarkısını seslendirdi. ‘Beni Vur’, ‘Kınay Production’ etiketiyle Kadınlar Günü’nde müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Erdal Bayrakoğlu’nun ‘Çocuk gelinler ve kadına şiddete hayır’ mesajı verdiği klibi de Toygun Uğur Tosunoğlu yönetmenliğinde çekildi. Bayrakoğlu’na klipte Alara Noyan, Ayşegül Verdi, Gizem Kolay, Bahar Kılıç, Pınar Şahin ve Kübra Gürel isimli 6 kadın tiyatro oyuncusunun yanı sıra Ozan Sevin de eşlik etti.

“Biz sanatçılar daha fazla insanı bilinçlendirmeliyiz”

Erdal Bayrakoğlu, yeni çalışmasıyla ilgili duygularını “Ahmet Kaya ve Yusuf Hayaloğlu benim usta olarak baktığım sanatçılar. Onların şarkısını yorumlamayı çok istiyordum. Klibimizi çocuk gelinler ve kadına şiddet karşıtı bir temada çektik. Hem farkındalık yaratmak, hem de duyarlılığa davet etmek için özellikle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü seçtik. Şiddetin hiçbir türlüsünü tasvip etmiyoruz. Kadınlar dünyanın en güzel varlıkları. Bu konuda biz sanatçılara düşen görev daha fazla insanı bilinçlendirmek. Bütün kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Dünya onlarla daha güzel” cümleleriyle ifade etti.gul

 

YORUMLAR