İzocam ödüle layık görüldü

Medyaloji.net » ödül/başarı » İzocam ödüle layık görüldü
İzocam ödüle layık görüldü

İhracattaki ve iş güvenliğindeki başarılarını ödüllerle taçlandıran İzocam'a bir ödül de MTSO'dan geldi!

Bu yıl da sanayinin dev şirketleri arasında yer alarak İSO 500 listesine giren İzocam, bu başarısıyla "Mersin’in Sanayi ve İhracat Yıldızları Ödül Töreni"nde ödüle layık görüldü.

Yalıtım sektörünün lider kuruluşu İzocam, ödüle doymuyor. İhracattaki ve iş güvenliğindeki başarılarını ödüllerle taçlandıran İzocam'a bir ödül de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (MTSO) geldi! Geçen yıllarda olduğu gibi 2022’de de sanayinin dev şirketleri arasında yer alarak İSO 500 listesine giren İzocam, bu başarısıyla "Mersin’in Sanayi ve İhracat Yıldızları Ödül Töreni"nde ödüle layık görüldü.

Mersin Valiliği’nin himayesinde ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) iş birliğinde düzenlenen “Mersin’in Sanayi ve İhracat Yıldızları Ödül Töreni” 3 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti. Törende 2021 yılı verilerine göre İSO ilk 500, ikinci 500 ve TİM ilk 1000 listesinde yer alan Mersin firmalarına ödülleri verildi. İzocam adına, Tarsus Tesis Müdürü Mehmet Akarca’nın katıldığı törende İzocam’ın ödülü, İSO ilk 500 içinde 456’ncı sırada yer aldığı anons edilerek takdim edildi.

Sanayicilerin ihtiyaç ve beklentilerinin ele alınıp değerlendirildiği geceye Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Tarımsal Ürün İşleme ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta, Ticaret İl Müdürü Hüseyin Güçlü, Sanayi İl Müdürü Hasan Gül ile ödül alan sanayici ve ihracatçılar katıldı.

 

YORUMLAR