İşte bu hafta elenen isim

Medyaloji.net » televizyon » İşte bu hafta elenen isim
İşte bu hafta elenen isim

izleyicilerin kullandığı oylardan sonra hayallerine veda eden isim belli oldu.

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 21 Mayıs Salı ekrana gelen 75. son bölümde gerçekleşen ada konseyinde beyaz takımda veda eden isim belli oldu. Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden beyaz takımda Afroditi ve Ria eleme adayı olmuştu.

Survivor'da bu hafta siyah takım dokunulmazlık oyunlarını kazandı. Ada konseyinde oylamaya giden beyaz takımda ise, format gereği bu hafta bir Yunan yarışmacı eleneceği için sadece Yunan yarışmacıların ismi yazıldı. Beyaz takımda Afroditi ilk eleme adayı, ikinci eleme adayı ise Ria olmuştu. Yunanistan'da yapılan sms oylamasının sonuçları açıklandı ve Survivor hayallerine veda eden isim Ria oldu. Ria arkadaşlarına veda ederek adadan ayrıldı.

ELENEN İSMİN VEDA SÖZLERİ
Survivor'a bu hafta veda eden isim olan Ria, adı açıklandıktan sonra duygularını ifade etti. Ria, "Tek istediğim takımımın harika olması. Burada olmak müthişti. Yarışmanın bitmesine az
kaldı. Arkadaşlarımın üzülmelerini istemiyorum. Burada kardeşlerimi ve arkadaşlarımı bırakıyorum. Onlar için her şeyin çok iyi olmasını istiyorum" dedi.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor son bölümde siyah ve beyaz takımlar, lahmacun ödüllü oyunda karşı karşıya geldi. Hikmet'in sakatlığıyla sarsılan beyaz takım, iddialı ismin yokluğunu hissetti. Ödül oyununu 10'a 8'lik skorla siyah takım kazandı.

SEMBOL OYUNUNU KİMLER KAZANDI?
Survivor Türkiye Yunanistan’ın 75. bölümünde sembol oyunu oynandı. Sembol oyunu yarışmacılar için büyük önem taşıyor. En fazla sembol kazanan isimler finale erken gitme şansı yakalayacak. Sembol oyununda yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Bu hafta sembol oyununu erkeklerde Emre, kadınlarda Seda kazandı.

HİKMET GERİ DÖNECEK Mİ?
Survivor'da araba oyunu sırasında ayağından sakatlanan Hikmet ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Survivor Türkiye Yunanistan yetmiş beşinci bölümde gerçekleşen ada konseyinde Sakis, Hikmet'in sakatlığıyla ilgili açıklamada bulundu. Sakis, Hikmet ile ilgili tedavinin sürdüğünü belirterek, "Hikmet hala hastanede. Hikmet'in geri gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz. Tedavisi sürüyor" dedi.

YORUMLAR