iPad klavyesi Logitech Combo Touch tanıtımı yapıldı!

Medyaloji.net » teknoloji » iPad klavyesi Logitech Combo Touch tanıtımı yapıldı!
iPad klavyesi Logitech Combo Touch tanıtımı yapıldı!

Combo Touch, Logitech'in Akıllı Bağlantı Yuvası uyumluluğuna sahip iPad klavyesini hassas bir dokunmatik yüzey ile bir araya getiriyor.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “iPad’de bilinen hareketlerle gezinmenin, elektronik tabloları belgeleri ve daha fazlasını kolayca düzenlemenin tüm kullanıcılar için keyifli bir deneyim olacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Notes, Pages, Numbers ve Keynote gibi uygulamaları izleme dörtgeni ile kullanmaya imkan veren Logitech Combo Touch, elektronik tablo hücrelerini vurgulama, kopyalayıp yapıştırma, kaydırma, çift dokunma, uygulamalar arasında geçiş yapma ve e-posta düzenleme gibi işlemlerin de pratikliğini artırıyor.

Ürün aynı zamanda da arkadan aydınlatma özelliğine sahip. Aydınlatma tuşları gece ve gündüz her ortamda parlaklık seviyesini düzenleyerek kullanıcılara verimli bir yazı yazma deneyimi sunuyor. Yatak odasında, uçakta, kampta veya az aydınlatmalı herhangi bir ortamda yazdıklarınızı görebilirsiniz. Üstelik tüm iOS kısayol tuşları ile basit eylemleri ekranda dolaşmak zorunda kalmadan aynı saniyede gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLAR