İnstagram'dan yeni güncelleme

Medyaloji.net » sosyal medya » İnstagram'dan yeni güncelleme
İnstagram'dan yeni güncelleme

Milyonlarca aktif kullanıcıya sahip olan Instagram, Corona virüsten kötü etkilenen küçük işletmeler için, Instagram Küçük Destek uygulamasını yayınladı.

Yeni özellik sayesinde Instagram kullanıcı olan herkes, sevdiği işletmelerin reklamını ücretsiz bir şekilde yapabilecek.

Düzenli güncelleme ve yeni özelliklerle birlikte aktif kullanıcıları kendisine çeken Instagram, yeni bir güncelleme ile birlikte milyonlarca kullanıcıyı etkileyecek özellik yayınladı. Bu özellik, Corona virüsten etkilenen, küçük işletmelerin, dijital ortamlarda büyümesini ve adını duyurabilmesi için düzenlendi.

Instagram Küçük Destek uygulaması nedir?
 
Instagram tarafından dün yayınlanan Instagram Küçük Destek uygulaması, işletmelerin para harcamadan organik bir şekilde kendi reklamlarını yaptırabilmesi anlamına geliyor. Yani diyelim ki, çok sevdiğiniz bir pastacı var, artık siz onu hikayenizde Küçük Destek çıkartması ile paylaştığınızda sizi takip eden herkes işletmeyi ve işletmenin neler yaptığını görebilecek.
 
Instagram Operasyon Direktörü Justin Osofsky güncelleme hakkında, Corona virüs nedeniyle maddi sıkın tılar çeken işletmelere destek vermek amacıyla bu özelliği kullanıma sunduklarını açıkladı.

YORUMLAR