ininal'de CEO görevine gelecek isim belli oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » ininal'de CEO görevine gelecek isim belli oldu
ininal'de CEO görevine gelecek isim belli oldu

Yeni nesil ödeme platformu ininal'de CEO görevine Hakan Gonca getirildi.

Daha önce ininal Chief Operating Officer (COO) olarak görev alan Gonca, ininal’ın yeni CEO’su olarak şirketin hedef ve vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.

Lisans eğitimini Northwestern Üniversitesi’nde elektrik mühendisliği alanında tamamlayan Hakan Gonca, Oxford Üniversitesi Said Business School’da işletme dalında yüksek lisans (MBA) yaptı. Kariyerine Chicago’da Accenture’da danışmanlık yaparak başlayan Gonca, daha sonra, Türkiye’de Milestone Capital Partners’da girişim yatırımları bölümünde yöneticilik yaptı.

2016’da Multinet Up ekibine dahil olan Hakan Gonca, Multinet Up Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Müdürü olarak şirketin yeni yatırımları, kurumsal girişimleri ve stratejik projelerinden sorumluydu. 2018’den bu yana ininal Operasyon ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı olarak şirketin stratejik projelerinden ve kart/müşteri operasyonlarından sorumlu olarak çalışan Gonca, Multinet ve Gürsoy Grup’un kurduğu Yes Club girişiminin genel müdürlüğünü üstlenerek, yeni ürünün pazara çıkması üzerine çalıştı.

 

YORUMLAR