Huawei yeni MateBook ve FreeBuds modellerini tanıttı

Medyaloji.net » teknoloji » Huawei yeni MateBook ve FreeBuds modellerini tanıttı
Huawei yeni MateBook ve FreeBuds modellerini tanıttı

MateBook D16 ve MateBook X Pro olarak iki farklı modeli görücüye çıkaran Huawei, kablosuz kulaklık serisinin yeni üyesi FreeBuds 4i'yi de tanıttı.

Huawei Türkiye, gerçekleştirdiği online toplantı ile yeni cihazlarını tanıttı. Huawei’nin performans odaklı dizüstü bilgisayarı olan MateBook X Pro, yeni versiyonda bir çok geliştirilmiş özelliği ile tüketicilerin karşısına çıkarken, 16 inç büyüklüğündeki MateBook D 16 ile hem günlük kullanım hem de farklılık arayan kullanıcılar hedefleniyor. Huawei’nin kablosuz bluetooth kulaklık serisi FreeBuds ailesine ise yenilenen pil ve aktif gürültü engelleme sistemleri ile FreeBuds 4i'de katılıyor.

13,9 inç on parmak dokunmatik 3K FullView ekranında yüzde 91 gövde ekran oranına sahip Huawei MateBook X Pro'da aynı zamanda Intel Iris Xe grafikli 11. Nesil Intel Core i7 İşlemci ile güncellenen modelde 16 GB LPDDR4x 4266MHz RAM bulunuyor. Yalnızca 1,33 KG ağırlığında olan ve en ince yarım santimetreden de ince olan yeni Huawei MateBook X Pro, yalnızca 1 saat şarja takılı kalarak pilini yüzde 78 oranında dolduruyor. Çok yüksek taşınabilirlik olanakları sunan MateBook X Pro, artırılmış güvenlik ve mahremiyet için gömme kamera ve parmak izi okuyuculu güç düğmesi ile kullanıcıların güvenliklerinden endişe etmeden yanlarında taşıyabilecekleri bir cihaz olma özelliğini taşıyor.

 

YORUMLAR