Huawei P40 lite, Türkiye'de satışa sunuluyor...

Medyaloji.net » teknoloji » Huawei P40 lite, Türkiye'de satışa sunuluyor...
Huawei P40 lite, Türkiye'de satışa sunuluyor...

Huawei P40 lite ile yenilikçi dörtlü arka kamera, yüksek pil kapasitesi ve güçlü Kirin 810 Chipset çarpıcı bir tasarımla bir araya geliyor.

Huawei P40 lite ayrıca, Huawei Mate 30 Pro'dan sonra Huawei AppGallery ve Huawei Mobil Servisleri ile piyasaya sürülen markanın ilk cihazlarından biri olacak.

Huawei P40 lite, 48MP ana kamera, çerçeveli kompozisyon teknolojisini destekliyor ve hızlı bir şekilde arka arkaya çekilen birden fazla fotoğrafı birleştirerek renkler üretiyor.

8MP ultra geniş açı objektif, kullanıcıların daha fazla çekim yapması için 120 derece görüş alanı sunuyor ve manzara, mimari, grup fotoğrafları için uygun özellikler taşıyor.

Makro lens ise 4 santimetre mesafeye yakın nesnelere odaklanarak kuruluma çok yönlülük katıyor. Dört kameralı kurulum ayrıca daha ileri düzey portreler ve sığ alan derinliği efektlerini simüle etmek için de yapay zeka ile çalışan bir bokeh lens içeriyor.

Telefonun dört kameralı sistemi Süper Gece Modu'nu destekliyor ve bu sayede kullanıcıların hareket halindeyken tripod kullanmadan gece fotoğrafları çekmelerini sağlıyor.

 

YORUMLAR