Hospitadent, ‘U’PR'ı tercih etti

Medyaloji.net » pr » Hospitadent, ‘U’PR'ı tercih etti
Hospitadent, ‘U’PR'ı tercih etti

Ağız ve Diş Sağlığı konusunda uzman kadrosuyla hizmet veren Hospitadent Diş Hastaneleri, iletişim faaliyetlerini ‘U’PR İletişim ve Danışmanlık” ile yürütecek.

‘U’PR, Hospitadent’e stratejik medya ilişkileri, konu ve gündem yönetimi, lider iletişimi ve kriz iletişimi alanlarında hizmet verecek.

2013 yılı başında "It's all about you" mottosuyla yola çıkan 'U'PR’ın müşterileri arasında; İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği- İKMİB, DEİK, Medyacity, Global Satshow, Expo Turkey by Qatar, Eurasia Airshow ve Schreder gibi kurum ile projeler yer alıyor.

Kuruluşu ve yönetimi diş hekimleri tarafından yapılan Hospitadent Diş Hastaneleri; 2006 yılında başladığı sağlık yolculuğunda İstanbul başta olmak üzere, Kayseri, Frankfurt ve Den Haag şubeleriyle Türkiye ve Avrupa’da 10 şubede faaliyet gösteriyor. Kanada, Orta Doğu ve Uzak Doğu’da da irtibat ofisleri bulunuyor.

Hospitadent, her şeyden üstün tuttuğu hizmet kalitesi ve sürekliliğini, ISO 9001 2000 Kalite Sertifikası ve Temos Uluslararası Ağız ve Diş Sağlığı Bakımında Kalite Sertifikası ile sağlıyor.

2015 yılında “Yılın Sağlık Kuruluşu” ödülüne layık görülen Hospitadent, 200 diş hekimi ve 500 çalışanıyla hizmet veriyor. 2016 yılında TİM’in (Türkiye İhracatçılar Meclisi) “Türkiye’nin 500 Hizmet İhracatçısı” araştırmasında “Diş Tedavi Hizmetleri” kategorisinde birinci olan Hospitadent, “Sağlık Hizmetleri İhracatı” kategorisinde on beşinci oldu.

YORUMLAR
En çok okunan haberler