Hopi'ye müşteri deneyimi alanında altın ödül!

Medyaloji.net » ödül/başarı » Hopi'ye müşteri deneyimi alanında altın ödül!
Hopi'ye müşteri deneyimi alanında altın ödül!

“Hopi Fırsat Eklentisi” uygulaması ile En İyi İnovasyon alanında altın ödül kazandı.

Pazarlama teknolojileri şirketi olma vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Hopi, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilmiş, ayrıcalıklı, harcarken kazandıran alışveriş deneyimi ile Turkey Customer Experience Awards tarafından bu yıl da ödüle layık görüldü. 

 Müşteri deneyimi alanındaki yenilikçi çalışmaların ödüllendirildiği gecede, üç dalda finale kalan Hopi’nin, yaklaşık 13 milyon kullanıcısına, alışveriş yaptığı markadaki en kazançlı kampanyaları anında keşfetmesine ve ona özel indirim ve paracık kazandıran avantajlı tekliflerden faydalanmasına imkan veren ‘Hopi Fırsat Eklentisi’ altın ödüle layık görüldü. Hopi Fırsat Eklentisi, jüri sunumları sonrasında, “Best Innovation in CX-SME” kategorisinde ödül alan tek şirket oldu. 

 Uluslararası arenada 14 yıldır düzenlenen ve müşteri deneyimi alanında dünyanın en itibarlı yarışma organizasyonu olan Awards International’ın, Türkiye’de ikinci kez düzenlediği ödül organizasyonunda Hopi ayrıca “Best Use of Insight and Feedback-Retail&Wholesale” ve “Customer is Heart of Everything” kategorilerinde finalist oldu.

 Hopi Fırsat Eklentisi Nedir?

Daha keyifli ve basit alışveriş deneyimi hedefiyle tasarlanan Hopi fırsat eklentisi, kullanıcıların 40’ı aşkın kategoride 300’den fazla markanın kendi sitelerinde geçerli Hopi kampanyalarını görebilmelerine, indirim ve paracık kazandıran teklifleri anında değerlendirebilmelerine olanak sağlıyor. Chrome Web Mağazası aracılığıyla ücretsiz olarak yüklenebilen eklenti, Hopi’nin sunduğu kişiselleştirilmiş, ayrıcalıklı, harcarken kazandıran alışveriş deneyimini bir adım öteye taşıyor. 

 Hopi Fırsat Eklentisi Nasıl İndirilir?

Hopi fırsat eklentisi için Chrome Web Mağazası’nda Hopi’yi aratarak Hopi Extension'ı indirmek ve uygulamayı aktif hale getirmek için ‘Chrome'a Ekle’ butonuna tıklamak yeterli. Doğrudan web tarayıcısına inecek olan uygulama, indirme işlemi tamamlandıktan sonra otomatik olarak kullanıma hazır hale geliyor. 

YORUMLAR