Haber Global'de üst düzey atama

Medyaloji.net » medya » Haber Global'de üst düzey atama
Haber Global'de üst düzey atama

Kanalın kurumsal iletişim müdürü olarak görev alacak isim belli oldu.

CNN Türk’ün kurumsal iletişim departmanında 19 senedir PR ve basınla ilişkiler yöneticiliği yapan Gülay Selekman İnceler, Haber Global’e kurumsal iletişim müdürü olarak transfer oldu.

Selekman İnceler, yeni görevinde Haber Global’in kurumsal iletişim departmanında marka yönetimi, pazarlama iletişimi, PR ve basınla ilişkiler faaliyetlerini yürütecek.

1980 yılında İstanbul’da doğan Gülay Selekman İnceler, önlisans eğitimini 2002’de Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde, lisans eğitimini 2005’te Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Ardından özellikle Alaeddin Asna’dan ders almak için, 2008-2011 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nde halkla ilişkiler yüksek lisans programına katıldı.

Ekim 2002’den Ekim 2021’e kadar CNN Türk Kurumsal İletişim Departmanı’nda PR ve basınla ilişkiler yöneticisi olarak görev alan Selekman İnceler, 2007 yılında Doğan TV Holding kapsamında düzenlenen en iyi çalışan personele verilen Nar Ödülü’nün yanı sıra 2008 yılında “Hayata Bağış” kampanyasındaki katkılarından ötürü Doğan Holding Yaratıcılık Ödülleri’nde En Yaratıcı Sosyal Sorumluluk dalında ödüllendirildi.

Gülay Selekman İnceler yeni görevine dair hislerini şu sözlerle dile getirdi: “Bu yeni başlangıçtan dolayı heyecanlı ve mutluyum. Haber Global, tanıdığım deneyimli haberci ve ekip arkadaşlarımın buluşma noktası. Uyumlu bir ekip olarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.”

YORUMLAR