Google Groups tasarımı yenileniyor

Medyaloji.net » teknoloji » Google Groups tasarımı yenileniyor
Google Groups tasarımı yenileniyor

Toplu e-mail gönderimi konusunda kolaylık sağlayan Google Groups, 2001 yılından beri kullanılıyor. Yeni Google Groups tasarımı ile kullanıcı memnuniyeti de artırılacak.

Google Groups tasarımı hangi yenilikleri içerecek?
2001 yılında kullanılmaya başlanan Google Groups, uzunsüredir aynı tasarımla devam etmekteydi. Ancak yayınlanacak yeni güncellemeyle Google Groups’ta önemli bir takım değişiklikler yaşanacak.

Dünya Sağlık Örgütü temassız ödemeyi öneriyor 
Dünya Sağlık Örgütü, elden ele geçen kağıt ve bozuk paralarla yayılabilecek virüs ve bakterilere karşı uyarıyor Dünya Sağlık Örgütü (WHO), kağıt ve bozuk paralardan yayılabilecek bakteri ve virüslere karşı tedbirlerin alınması gerektiğini ...
 
İlk olarak beta sürümüyle çıkacak olan Google Groups’un yeni tasarımı, basitleştirilmiş yeni tasarımıyla kullanıcılara sunulacak. Bu tasarımda, üç adımdan oluşan basitleştirilmiş grup oluşturmayla kullanıcılar çok hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilecek. Ayrıca filtreleme ve arama özelliklerinde de kolaylaştırma amaçlı değişiklikler yapılacak. Gruplarım kısmında ise tüm gruplar aynı ekran görülecek ve ekranda basitleştirilmiş bir tasarım yer alacak.

Google Groups, beta sürümünü kullanmak isteyen kullanıcılar için şimdiden kayıt toplamaya başladı. Yeni tasarımın birkaç aylık süreç sonrasında kullanıcılara sunulması ve gelen geri bildirimlerle iyileştirme çalışmalarının gerçekleşmesi hedefleniyor.

YORUMLAR