Geleceğin akıllı teknolojileri Smar Future Expo’da

Medyaloji.net » teknoloji » Geleceğin akıllı teknolojileri Smar Future Expo’da
Geleceğin akıllı teknolojileri Smar Future Expo’da

Geleceğin akıllı teknolojileri Smar Future Expo’da 14 – 15 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle organize edilen Türkiye’nin en büyük teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future Expo, “Dönüşerek Daha Güçlüyüz” sloganıyla 14 – 15 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Yeni nesil teknolojiler görücüye çıkacak
Bakanlıkların, yerel yönetimlerin, üniversitelerin ve sektör lideri firmaların yerlerini alacağı dev organizasyonda; Sanayinin Dönüşümü, Akıllı Şehir ve Yapı ile Girişimcilik temaları eş zamanlı olarak işlenerek bilişim, yazılım, otomasyon, elektronik ve şehircilik başta olmak üzere gelişen IoT, yapay zeka, bulut bilişim ve büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendiren akıllı teknolojilere değinilecek.

ASKON tarafından düzenlenen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere bakanlıklar; İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İstanbul Ticaret Odası (İTO), Makine İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu (MAKFED), Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD), Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) ve Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) tarafından desteklenen Smart Future Expo 2018 sektör lideri firmaların işbirliği ile akıllı gelecek ekosistemini kurgulamayı hedefliyor.

Smart Future Expo Zirve ve Sergisi, geleceğin teknoloji üreticileri ve hizmet sağlayıcılarının Türkiye’deki sanayici, iş dünyası temsilcileri ve yerel yöneticileriyle buluşması için planlanan en kapsamlı organizasyon olma özelliğini taşıyor. İlki 6 – 7 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen organizasyona, birçok farklı sektör ve bölgeden 130 kurum ve kuruluş katılım göstermiş ve etkinlik 6.000’in üzerinde profesyonel tarafından ziyaret edilmişti.

YORUMLAR