Game of Thrones 8. sezon fragmanı geldi

Medyaloji.net » diziler » Game of Thrones 8. sezon fragmanı geldi
Game of Thrones 8. sezon fragmanı geldi

Game of Thrones 8. sezon fragmanı nihayet yayınlandı.

 Heyecanla beklenen Game of Thrones 8. sezon için ilk fragman nihayet yayınlandı. 14 Nisan tarihinde izleyicilerle buluşacak olan Game of Thrones’un final sezonu, 6 bölümden oluşacak.

Geri sayımın başladığı final sezonuna dair ilk görüntülerin paylaşıldığı fragmanda açılışı arya Stark yapıyor. Ardından savaşa hazırlanırken ejderhaları Kış Yarı’nda görüyoruz. Cersei’nin Westetros’ta kaldığı görülürken bir takım sinsi planlar içerisinde olduğu hissediliyor.

Kış Yarı’nı bekleyen büyük savaşa ilk bakışı atmamızı sağlayan fragmanda birçok karakteri görebiliyoruz. Sözü fazla uzatmadan sizleri merakla beklenen fragmanla baş başa bırakalım.

Game of Thrones final sezonu nasıl olacak?
Önceki sezonların Game of Thrones final sezonu, aksine her biri adeta bir film uzunluğunda olacak olan sadece 6 bölümden oluşacak. 10 bölümlük sezonların çekimleri yaklaşık 6 ay sürerken final sezonun çekimleri ise 10 ayda tamamlandı.

Televizyon tarihinin en büyük savaş sahnesini izleyeceğimiz dizide, bu sahnelerin çekimleri devlet tarafından, herhangi bir uçak, drone vb. ile görüntü alınmasına karşılık korunuyor. Savaş sahnesinin çekimi ise 11 hafta sürdü.

1. sezondan bu yana ilk defa bu kadar çok ana karakteri bir arada göreceğimiz savaş sahnesinin ayrıca Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmindeki 40 dakikalık Helm’s Deep savaşından da uzun olduğu ifade ediliyor.

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler