Galaxy A60 özellikleri ortaya çıktı!

Medyaloji.net » teknoloji » Galaxy A60 özellikleri ortaya çıktı!
Galaxy A60 özellikleri ortaya çıktı!

Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongersi’nde Galaxy A30 ve Galaxy A50 modellerini görücüye çıkartan Samsung, şimdi de devasa ekranlı Galaxy A60 modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı

 Galaxy A50‘de olduğu gibi üç ana kameraya ev sahipliği yapan A60‘ın 6.7 inç boyutundaki devasa bir AMOLED Infinity-U ekranın üzerine kurulduğunu görüyoruz.

Bunun haricinde A50‘deki gibi ekrandan parmak izi okuyucusuna sahip olan Galaxy A60’ın tasarımının temel olarak A50 ile birebir aynı olacağı belirtiliyor. Fakat, söz konusu telefonu serinin diğer modellerinden ayıracak olan en büyük özelliğinin, 6.7 inçlik boyutundaki devasa ekranı olarak gösteriliyor.

Tüm bu detayları bir kenara bırakıp gelelim cihazın kamera özelliklerine Arka tarafında 3 kameraya ev sahipliği yapacak olan A60’da 32 Megapiksel ana, 5 megapiksel derinlik ve 8 Megapiksel geniş açılı kamera sensörlerine yer verildiğini görüyoruz.

Bunun yanı sıra, ön tarafta da 32 Megapiksellik bir sensöre sahip olacak olan A60’ın kamera özellikleriyle de ön plana çıkacağını da rahatlıkla söyleyebiliriz.

A60’ın sızdırılan teknik özelliklerinde ise bizleri 6/8 GB RAM ve 128 GB‘lık dahili hafıza seçeneği karşılıyor. İşlemci tarafındaysa, orta segmentin iddialı işlemcilerinden biri olan Snapdragon 675′ten güç alacağı belirtilen, A60‘ın ayrıca 4.500 mAh büyüklüğündeki bir batarya ile de besleneceği ön görülüyor.

Şimdilik Galaxy A60′ın ne zaman piyasaya sunulacağı bilinmiyor. Ancak bugün yapılan sızıntıya göre, serinin yeni telefonu önümüzdeki ay Hindistan’da düzenlenecek olan lansman ile beraber resmiyet kazanması da bekleniyor.

Bunun dışında, serinin yeni telefonun Avrupa pazarından ziyade sadece, Hindistan pazarına özel olacağı da tahmin ediliyor.

Peki, siz sızdırılan Galaxy A60 özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Samsung, yeni Galaxy A ve Galaxy M modelleriyle başarılı olabilir mi? Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR