Fox TV'den çok konuşulacak bir dizi daha geliyor!

Medyaloji.net » televizyon » Fox TV'den çok konuşulacak bir dizi daha geliyor!
 Fox TV'den çok konuşulacak bir dizi daha geliyor!

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Fox TV’nin yeni dizisinin müjdesini verdi

 Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, dünkü köşe yazısında, FOX'un Mevlana'nın hayatının anlatılacağı Rumi dizisini yazmıştı. Eyüboğlu, bugünkükü yazısında da FOX'la ilgili bir dev projeyi daha yazdı.

İşte Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından o bölüm:

Askerimizin Kıbrıs Barış Harekatı da dizisi olacak

Eylül 2018’de başlayacak yayın dönemine iddialı projelerle girmeye karar veren FOX Türkiye’nin projelerinden, Mevlana’yı anlatacak ‘Rumi’ dizisini dün yazmıştım. Bugün sıra FOX’un diğer iddialı dönem işinde.

FOX Türkiye’ye ‘Savaşçı’ ve ‘Şevkat Yerimdar’ dizilerini çeken Limon Yapım’ın sahibi, kanal yönetimine geri çevirmeyecekleri bir proje daha sundu. Hayri Aslan’ın FOX yönetimine sunduğu proje, Kıbrıs Barış Harekatı’nın dizisi... FOX Türkiye’nin Genel Müdürü Cenk Soner, malum Kıbrıslı. Soner, Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı senaryoyu beğenince taraflar arasındaki diyalog sürdü. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yetkilileri de, Kıbrıs Barış Harekatı’nın Türkiye’de ulusal bir kanalda yayınlanması fikrine sıcak bakıp, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyince iş sözleşme aşamasına geldi. FOX’un bölüm başına 1.5 milyon TL ödeyeceği dizi, Kuzey Kıbrıs’ta çekilecek ve Eylül 2018’de ekranda olacak.

YORUMLAR