Finale kalanlar belli oldu!

Medyaloji.net » televizyon » Finale kalanlar belli oldu!
Finale kalanlar belli oldu!

Survivor'un ekranlara gelen 109'ncu bölümünde, yarı final heyecanı yaşandı. Yapılan SMS oylaması sonucu, Survivor'da yarı finale kalan isimler belli oldu.

 Şubat ayında Türkiye-Yunanistan konsepti ile ekran hayatına başlayan Survivor 2019'da, büyük final için heyecan başladı. 30 Haziran'da yayınlanan 109. bölümde, yarı finale kalan isimler belli oldu. Türk ve Yunan takımlarındaki yarışmacılar, halktan gelen SMS oylaması sonucu şampiyonluk için yarışacak. İşte, Survivor 2019'un merak edilen finalistleri.

YARI FİNALDE KİMLER ELENDİ?

Survivor 2019'un ekranlara gelen 109. bölümünde Emre ile Seda arasındaki SMS oylamasının sonucunda rakibinden daha fazla SMS alarak yarı finale kalan isim Seda oldu. Böylece yarı finalde elenen yarışmacı Emre oldu. Seda ise yarı finalde Yusuf ve Okay ile yarı finaldeki ikinci oylamaya kaldı.

Emre yarışmadan elendiğinin açıklanması sonrası duygusal bir konuşma yaptı. Emre, duygularını "Ben Survivor'u çok sevdim. Survivor sevdasıyla azmettim." şeklinde açıkladı.

Yarışmanın ilerleyen dakikalarında, Seda, Okay ve Yusuf arasından bir isim daha Survivor'a veda etti. Halk oylaması sonucu, 1 Temmuz'daki büyük finalde yer alacak olan Türk takımındaki iki isim Acun Ilıcalı tarafından Yusuf ve Seda olarak açıklandı. Survivor'un yarı finalinde elenen Okay, duygusal bir konuşma yaptı.

SURVİVOR TÜRKİYE FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor'ın Türkiye final bölümü 1 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Survivor 2019'un finali bu kez Kıbrıs yerine Bodrum'da olacak.

YUNANİSTAN ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Survivor 2019'da Yunan şampiyonu belli oldu. Katerina Dalaka, Dimitra Vamvakousi, Nikos Kosmas ve Afroditi Skafida'nın finale kaldığı Yunan bölümünde ilk elenen isim Afroditi oldu. Afroditi'nin ardından ise Nikos elendi. Böylelikle son 2'ye kalan yarışmacılar Dalaka ve Dimitra oldular.

Survivor 2019'da Yunanistan şampiyonu Katerina Dalaka oldu.

YORUMLAR