FETÖ mağduru İsmail Küçükkaya basının ilgi odağı oldu

Medyaloji.net » medya » FETÖ mağduru İsmail Küçükkaya basının ilgi odağı oldu
FETÖ mağduru İsmail Küçükkaya basının ilgi odağı oldu

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) araştırmasına göre, geçen hafta basında en popüler gazeteci İsmail Küçükkaya oldu.

Medya Takip Merkezi (MTM), basında öne çıkan gazetecileri belirledi. İşte MTM'nin 14-20 Mayıs tarihleri arasında yaptığı araştırmanın ayrıntıları...

Fethullahçı Terör Örgütü tarafından 6 kez yasa dışı olarak telefonları dinlenen ve konuyla ilgili devam eden davada müşteki olarak ifade veren Fox TV sabah haberlerinin başarılı sunucusu İsmail Küçükkaya, 58 haberle basında en çok yer bulan gazeteci oldu.

Star TV'de hafta içi yayınlanan 'Olay Yeri' isimli reality programıyla izleyicilerin karşısına çıkan Balçiçek İlter, 49 haberle listenin ikinci sırasında yer aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 24 Haziran'daki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Muharrem İnce'nin partisi tarafından yalnız bırakıldığı iddiasını gündeme getiren Habertürk yazarı Fatih Altaylı 41 habere konu oldu.

Sözcü gazetesinde köşe yazısı yazan usta gazeteci Uğur Dündar (38 haber) ve yazdığı köşe yazısıyla oyuncu Barış Atay'ı hedef gösterdiği eleştirilerine maruz kalan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan (37 haber) geçen haftanın en popüler gazetecileri arasına girdi.

YORUMLAR