Fatih Terim iki oyuncunun kalmasını istiyor

Medyaloji.net » medya » Fatih Terim iki oyuncunun kalmasını istiyor
Fatih Terim iki oyuncunun kalmasını istiyor

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gidecek ve kalacak oyuncuları kafasında belirledi. Terim özellikle Sinan ve Donk'un kalmasını istiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gelecek sezon çalışmalarına aralıksız başladı. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Terim seçilecek yeni yönetime sunacağı raporu büyük oranda hazırladı.

Şampiyon Galatasaray'da gelecek sezonun transfer planlaması yapıldı. Teknik Direktör Fatih Terim yardımcılarıyla birlikte raporunu hazırladı. Tecrübeli çalıştırıcı cumartesi günü yapılacak seçimi bekliyor. Terim önümüzdeki hafta, seçilecek yönetimle masaya oturacak.

4 FARKLI MEVKİYE TRANSFER

Fatih Terim gelecek sezon için ilk etapta 1 forvet, 1 stoper, 1 orta saha, 1 hücuma dönük kanat oyuncusu ve Nagatomo'nun bonservisinin alınmasını istiyor. Geçen sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiren Lionel Carole takıma dönecek. Fransız sol bekin Nagatomo'ya alternatif olması düşünülüyor. Sözleşmeleri bitecek olan Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Eray İşcan ve Cedric Carrasso'ya teşekkür edilerek yollar ayrılacak.

TERİM, SİNAN GÜMÜŞ VE RYAN DONK'UN KALMASINI İSTİYOR

Fatih Terim, mukaveleleri biten diğer oyuncular Sinan Gümüş ve Ryan Donk'un takımda tutulmasını istiyor. Terim ayrıca Denayer'in de kalmasından yana görüş belirtecek.

MTM (Medya Takip Sistemi)'nin 14-20 Mayıs tarihli spor gündemi raporuna göre Fatih Terim açık ara en çok konuşulan teknik adam oldu. Terim'in 602 haberle birinci sırada yer aldığı listede, Aykut Kocaman 376 haberle ikinci sırada.

YORUMLAR
En çok okunan haberler