Ethereum dibe vurdu!

Medyaloji.net » teknoloji » Ethereum dibe vurdu!
Ethereum dibe vurdu!

Kripto para piyasasında yaşanan dalgalanmalar ile Ethereum düşüşü devam ediyor. Ethereum, bu yılın en düşük seviyesine geriledi.

Kripto para piyasası için 2018 yılı zorlu geçmeye devam ediyor. Bu yılın başlarında dibe vuran kripto para piyasası son aylarda ufak bir toparlanma yaşamıştı. Ancak Bitcoin ile başlayan düşüş diğer kripto para birimlerinde de etkili oldu. Bitcoin’in 6 bin dolar bandına gerilemesinin ardından, Ethereum 266 dolar seviyesine düştü. Böylelikle Ethereum, 2017 Eylül ayından bu yana en düşük seviyeyi görmüş oldu.

Ocak ayında 1400 dolar seviyesini gören Ethereum’da yaşanan bu düşüş, yatırımcıları endişelendirmeye devam ediyor. Ancak kripto para piyasasında dönem dönem geniş çaplı bu dalgalanmalar yaşanabiliyor. BTC sert düşüşün ardından 8 bin dolar seviyelerine ulaşmayı başarmıştı. Aynı yükselişi Ethereum’un yapıp yapamayacağı şimdiden merak ediliyor.

Ayrıca genel verilere baktığımızda ise yatırımcılar, uzun vadede kripto paraların birçoğunun kazanç sağladığını belirtiyor. Aşağıdaki tabloda Bitcoin ve Ethereum değerlerindeki dalgalanmayı görebilirsiniz.

YORUMLAR