Elon Musk rezil oldu! Bu sürprizi o da beklemedi

Medyaloji.net » iş dünyası » Elon Musk rezil oldu! Bu sürprizi o da beklemedi
Elon Musk rezil oldu! Bu sürprizi o da beklemedi

Tesla'nın elektrikli pikap olarak piyasaya sürdüğü Tesla Cybertruck bugün tanıtıldı. Tanıtımı sırasında Elon Musk'ı bir de sürpriz bekliyordu.

Tesla'nın elektrikli pikap kamyonu Cybertrcuk’ın tanıtımı yapıldı. Tesla’nın CEO’su Elon Musk'ın da yer aldığı tanıtım etkinliklerinde ilginç anlar yaşandı. Aracın camlarının dayanıklılığnı göstermek adına kamyonun camına fırlatılan demir bilye, aracın camlarını kırdı.

Tesla, ABD'nin Los Angeles şehrinde bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, yeni pikap modeli "Cybertruck"ın tanıtımı yapıldı. Etkinlikte, Elon Musk yeni pikapı tanıttı.

İKİ CAM DA KIRILDI

Musk tanıtımı, “Şimdi sürdürülebilir enerjiye ihtiyacımız var. Amerika’da en çok satılan üç aracı da pikap kamyonlar oluşturuyor. Sürdürülebilir enerjiye çözüm üretmek istiyorsak bir pikap araç almak durumundayız” sözleriyle yaptı.

Musk, aracın özelliklerini sıralarken, aracın camının dayanıklılığı test edildi. Musk, aracın camlarının dayanıklılığını kanıtlamak için, metal topları kullandı. Araca atılan metal toplar, beklenenin aksine iki camı da kırdı.

“BELKİ DE ÇOK SERTTİ”

Musk’ın, aracın camlarını kırmasıyla salonda gülüşmeler duyuldu. Yaşanan bu kazanın ardından Musk, “Belki de çok sertti” dedi. Ancak çok da sert atılmayan ikinci top da diğer camı çatlattı. Musk da gülerek durumu idare etmeye çalıştı. Daha önceki testlerde böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını savunan Musk, durumu düzelteceklerini belirtti.

YORUMLAR