Ekotürk'te yeni program!

Medyaloji.net » medya » Ekotürk'te yeni program!
Ekotürk'te yeni program!

Hayatta iz bırakan, herkese ilham kaynağı olan başarılı insanların hikayeleri Ekotürk ekranlarında olacak.

 22 Ekim 2018'de yayın hayatına giriş yapan Cengiz Özdemir'in kuruculuğunu ve genel yayın yönetmenliğini yaptığı ekonomi kanalı EKOTÜRK'te yeni bir program start alıyor.

Mutlu Hesapçı'nın hazırlayıp sunacağı 'Boy Aynası' programı 21 Ocak Pazartesi akşamı 22:00’de Ekotürk’te başlayacak.Program başarılı insanların kişisel yolculuklarına eşlik edecek.

Boy Aynası programında hayatımıza ilham verenler kendi hikayelerini anlatıyor. Çocukluklarını, gençlik yıllarını, hayallerini, keşkelerini, başarısızlıklarını ve başarıya giden yolda neler yaşadıklarını paylaşıyor. Programın ilk konuğu tasarımcı Faruk Malhan. Ünlü tasarımcının başarıya giden yolda hikayesine boy aynası tuttuğumuz program Boy Aynası çok özel bir sohbet ile ekranlarınıza geliyor.

 

MUTLU HESAPÇI KİMDİR?

Mutlu Hesapçı, 1979 yılında Bursa’da doğdu. 1997’de Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’ni bitirdi. 2002 yılından itibaren İstanbul’da yaşamaya başlamasıyla medya yolculuğu başladı. Skytürk, Tv8, Habertürk, A haber tv kanallarında muhabir-editör-yapımcı olarak çalıştı ve değişik projelerde yer aldı. Türkiye’nin çok iyi bilinen starları Nükhet Duru, Şevval Sam, Oktay Kaynarca, Zara, Emel Müftüoğlu, Yeşim Salkım, Saba Tümer gibi isimleriyle birlikte tv projelerinde çalıştı.

Kültür-sanat alanında uzmanlaşmayı seçti, festival yayınlarında yapımcı olarak görev aldı. A haber’de kültür- sanat programı hazırlayıp sundu. Yazılı basında değişik dergi ve gazetelerde röportajlar yaptı ve yazıları yayımlandı. ( Cumhuriyet-Akşam-Habertürk gazeteleri )

Bitirme projeleri “Türkiye’de Nükleer Enerji” isimli çalışması Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda derece aldı. Yapımcısı ve yönetmeni olduğu belgesel çalışması “Apolyont’un Balıkçı Kralı” birçok festivale katıldı ve tv kanalarında gösterildi. Ayrıca Yapımlab’de “Zeynep Özbatur Atakan ile Temel Yapımcılık Atölyesi” kursunda eğitim aldı. Son yıllarda yapım şirketlerinde proje danışmanı ve program koordinatörü olarak çalıştı. Dijital medya ajansında içerik editörü ve müşteri ilişkileri koordinatörü olarak görev aldı. Ağustos ayından itibaren kuruluş aşamasında yer aldığı Ekotürk ekonomi kanalında program müdürü olarak görevine devam etmektedir, 22 Ekim’de yayın hayatına başlayan ekonomi kanalı hayatın içinde sloganıyla medya yolculuğunu sürdürmektedir.

YORUMLAR