Edis bu kez Mastercard için şarkı yazdı!

Medyaloji.net » magazin » Edis bu kez Mastercard için şarkı yazdı!
Edis bu kez Mastercard için şarkı yazdı!

Mastercard’ın yeni projesinde iş birliği yapan Edis’in “Paha Biçilemez Bir Şey Başlat” isimli şarkısı ve bir belediye otobüsünde geçen klibi özel bir partide ilk kez dinleyicilerle buluştu.

Edis, Mastercard için şarkı yaptı!
Mastercard’ın Toplu Ulaşımda Temassız Mastercard projesi ile artık şehir içi yolculuklarda ödemeler, temassız özellikli Mastercard banka ve kredi kartları ile yapılabiliyor. Marka, bu yepyeni uygulamanın duyurusu için Edis ile bir araya geldi. Proje için stüdyoya giren Edis, bir yolculuk şarkısı yaptı.

 

Klip ve şarkı önceki gün Soho House İstanbul’da düzenlenen bir parti ile ilk kez dinleyicilerle buluştu. Partiye aralarında Ayşegül Dinçkök, Ayşe Sarıoğlu, Jülide Ateş, Şahika Ercümen, Koray Erkaya, Nazlı Mengi, Nil Ninat, Simay Yılmaz gibi isimlerin bulunduğu birçok davetli katıldı.

Edis’in Temassız Mastercard’ını okutmasıyla başlayan klipte sıradan bir otobüs, bir video klip setine dönüşüyor. Henüz Edis’in otobüse binmesinin şokunu atlatamayan yolcular, şarkı, dans koreografileri ve otobüs içerisine önceden yerleştirilmiş ışıkların devreye girmesiyle kendilerini giderek artan bir sürprizin içinde buluyorlar.

YORUMLAR