E-Ticaret raporu tanıtılacak

Medyaloji.net » iş dünyası » E-Ticaret raporu tanıtılacak
E-Ticaret raporu tanıtılacak

TÜSİAD-Deloitte Digital işbirliği ile hazırlanan raporda dünyada ve Türkiye'de e-ticaretin gelişimi inceleniyor.

TÜSİAD - Deloitte Digital iş birliği ile hazırlanan “E-Ticaretin Gelişimi, Sınırların Aşılması ve Yeni Normlar: 2019” raporu GittiGidiyor desteğiyle 29 Mayıs Çarşamba günü 10:00 – 13:00 arasında Wyndham Grand Levent Oteli'nde tanıtılacak.

Raporda dünyada ve Türkiye'de e-ticaretin gelişimi ve yakın dönem gelişmeleri incelenirken, omnichannel perakende, B2B e-ticaret, kişisel verilerin korunması ve e-ihracat gibi güncel başlıklar üzerine değerlendirmeler de sunuluyor. Toplantının açılış konuşmaları TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan* (teşrifleri halinde) tarafından yapılacak. Konuşmaların ardından Deloitte Digital Dijital Deneyim Çözümleri Lideri Erdem İlhan “E-Ticaretin Gelişimi, Sınırların Aşılması ve Yeni Normlar: 2019” raporunu sunacak.

Toplantı kapsamında TÜSİAD e-Ticaret Çalışma Grubu Başkanı Öget Kantarcı başkanlığında bir oturum gerçekleşecek. Oturuma Alibaba Ülke Müdürü Cüneyt Erpolat, PayU Kurucu ve Ülke Müdürü Emre Güzer, Koton Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ve Yurtiçi Kargo Servisi Genel Müdürü Metin Kocael konuşmacı olarak katılacak. Oturumda, e-ticaretin Türkiye açısından önemi ve yeri, ülkemizde e-ticaretin gelişmesinin önündeki engeller ve bunlara yönelik çözüm önerileri ele alınacak.

E-Ticaretin Gelişimi, Sınırların Aşılması ve Yeni Normlar: 2019
Tarih: 29 Mayıs Çarşamba
Yer: Wyndham Grand İstanbul Levent
Saat: 10:00 – 13:00

YORUMLAR