Doğrudan Pazarlama Ödülleri başvuruya açıldı

Medyaloji.net » medya » Doğrudan Pazarlama Ödülleri başvuruya açıldı
Doğrudan Pazarlama Ödülleri başvuruya açıldı

13'üncüsü gerçekleşen organizasyonun bu yılki konsepti "Metamorfoz".

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin (DPİD) sektöre değer katan projeleri onurlandırmak için düzenlediği ve bu yıl 13’üncü kez gerçekleşecek olan Doğrudan Pazarlama Ödülleri’ne başvurular başladı.

Bu yılki konsepti “Metamorfoz” olarak belirlenen yarışmada kategori sayısında da artış gerçekleşti. En iyi doğrudan pazarlama projelerinin 26 yerine 46 kategoride ödüle ulaşmak için rekabet edeceği yarışmanın başvuruları 22 Ekim’e kadar devam edecek. Yarışmaya katılım dpid.org.tr adresindeki ödül bağlantısından ya da dpodulleri.org internet sitesinden online olarak yapılabilecek.

DPİD’den gelen açıklamada yarışmanın bu yılki konseptine dair, “Başkalaşmak eski olduğun halden güçlü, pozitif ve bulaşıcı olmaktır. Bu noktadan hareketle DPİD’in metamorfozunu merkeze alarak iletişim ve pazarlamanın başkalaşarak yenilenen ana unsurlarını (coin, AI, algoritma, online) kompoze ettiğimiz konseptimizle, canlılarda metamorfozun en güçlü şekilde görüldüğü kelebek imgesini soyut bir yeni dünya göstergesi şeklinde vurguluyoruz. Kanatlarımızın yeni dünyaya açıldığına dikkat çekerken, sektörü gökyüzünden anlık olarak takip ettiğimizi gösteriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin kazananları sektörel ajanslar, ilgili sektör dernekleri, medya kuruluşları, akademisyenler, marka temsilcileri ve PR sektörünün seçkin isimlerinden oluşan jüri ekibinin yapacağı değerlendirmeyle belirlenecek. “Etkinlik”, “Saha” ve “Dijital” alanlarında yapılan başvurular farklı jüri grupları tarafından değerlendirilecek. 13’üncü Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin Ödül Töreni ise 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek.

YORUMLAR