Disney+ hizmet alanını genişletiyor

Medyaloji.net » medya » Disney+ hizmet alanını genişletiyor
Disney+ hizmet alanını genişletiyor

Çevrimiçi film ve dizi izleme platformu Disney+, Netflix'in en önemli rakipleri arasında yer alıyor. 8 ülkeyle Disney+ hizmet alanını genişletecek.

Disney+ hizmet alanını 8 ülke ile artıracak
Netflix’in çevrimiçi film ve dizi dünyasında tek başına sağladığı üstünlük, bu alanda yeni rakiplerin ortaya çıkmasını zorunlu hale getirmişti. Disney+’ın sektöre girişi ise bu alanda büyük bir ses getirmişti.

Abone sayısına bakıldığında Disney+ Netflix’in çok gerisinde olsa da hizmet alanını genişleterek bu farkı kapatmaya çalışıyor. Kısa sürede büyük bir başarı elde eden Disney+, yeni bölgelere erişerek, yeni aboneler kazanmayı planlıyor.

Disney+ 15 Eylül itibariyle hizmet verdiği ülkelere 8 yeni ülke daha ekleyecek. Eklenecek bu Avrupa ülkelerinin ise Portekiz, Norveç, Danimarka, İsveç, Finlandiya, İzlanda, Belçika ve Lüksemburg olacağı açıklandı. Bu açıklamayla birlikte Disney+’ın abonelik fiyatları da duyuruldu. Disney+ için duyurulan fiyatlara göre ortalama aylık abonelik ücreti 6.99 euro olacak.

Disney+, halen ülkemizde hizmet vermiyor. Ancak Avrupa’da faaliyet gösterilen ülke sayısında yaşanan artışla birlikte, önümüzdeki aylarda Disney+’ın ülkemize gelmesi sürpriz olmayacak diyebiliriz.

YORUMLAR