Dell Technologies Türkiye Ülke Müdürü belli oldu!

Medyaloji.net » iş dünyası » Dell Technologies Türkiye Ülke Müdürü belli oldu!
Dell Technologies Türkiye Ülke Müdürü belli oldu!

Dell Technologies Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine 1 Temmuz itibarıyla Işıl Hasdemir atandı.

Sektördeki 20 yılı aşkın deneyiminde NCR, Cisco ve Alcatel gibi küresel teknoloji şirketlerinde görev alan Işıl Hasdemir, son olarak NCR bünyesinde; Türkiye, Mısır, Ürdün ve Lübnan gibi ülkeleri kapsayan büyüyen pazarlar bölgesinde bölge başkan yardımcısı olarak çalışıyordu.

Dell Technologies Ortadoğu, Rusya, Afrika ve Türkiye Bölgesi (MERAT) Kıdemli Başkan Yardımcısı Mohammed Amin, atamayı, “Türkiye’deki ekibimizin ve işlerimizin önemini göz önünde bulundurarak, ülkedeki faaliyetlerimizi yönetecek doğru yeteneği özenle seçme konusunda çok seçici davrandık. Şirketlerin dijital dönüşüm gündemlerine odaklanmalarıyla birlikte teknolojinin yön verdiği yenilikler konusunda kritik bir eşikte olduğumuz bir dönemde Işıl’ın bize katılmasından memnuniyet duyuyorum. Çalışanları desteklemeye, faaliyetleri optimize etmeye ve pazarda başarı ivmesini sürdürmeye ve müşterilerimiz ile iş ortaklarımıza daha fazla değer katmaya yardımcı olacaktır” sözleriyle değerlendirdi.

Işıl Hasdemir ise yeni göreviyle ilgili, “Şirketin stratejik gündemine liderlik etme ve bu gündemi şekillendirme sorumluluğunu üstlenmek üzere MERAT bölgesinde Dell Technologies ekibinin bir parçası olmak bana büyük heyecan veriyor. Dijitalleşme, sosyoekonomik büyümenin önemli bir etkeni olmaya devam ediyor. Rekabet güçlerini artıracak ve başarıya yön verecek dijital dönüşüm yolculuklarını hızlandırmak üzere müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla yakın çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Toplumsal ayrımcılığa karşı faaliyetleriyle öne çıkan bir şirkette çalışacağım için ayrıca gurur duyuyorum. Aynı ideallere sahip olduğum Dell Technologies, toplumsal cinsiyet eşitliğinin yanı sıra tüm insanlığın gelişimi açısından ekosisteme yön veriyor” diye konuştu.

 

YORUMLAR