Dailymotion yeni partnerini seçti!

Medyaloji.net » medya » Dailymotion yeni partnerini seçti!
Dailymotion yeni partnerini seçti!

Dailymotion'ın Türkiye'deki yeni satış ve çözüm partneri seçti.

Dünyanın önde gelen video player teknolojisi ve video keşif platformu Dailymotion patneri, Türkiye’nin en dijital medya ve teknoloji şirketlerinden EO Tech Media oldu.

Dailymotion’ın Türkiye’de satış ve çözüm partneri olan EO Tech Media, reklam verenlere özellikle Dailymotion’ın sahibi olduğu alanların programatik reklamlarla değerlendirilmesi konusunda destek ve yardım sağlayacak. EO Tech Media ayrıca, Türkiye yerleşik yayıncılara, medya şirketlerine ve içerik sahiplerine Dailymotion’ın gelişmiş video çözümleri ile buluşturmak için ulaşmaya da devam edecek. Dailymotion ve EO Tech Media, yeni işbirliği ile EMEA bölgesi pazarında genişlemeyi amaçlıyor.

EMEA, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Thomas Alombert, “EO Tech Media ile işbirliğimiz için oldukça heyecanlıyız. Bu ortaklığın Türkjye’de iki şirket için de dengeleri değiştirici olduğuna inanıyoruz. Bugüne kadarki tüm çabalarımızla, işimizi daha kazançlı hale getirmek için, Türkiye’de 150 milyondan fazla premium envanter, 17 milyon tekil izleyici ve özel reklam formatları gibi gereken tüm varlıklara sahip olduk:. EO Tech Media ile, programatik satış uzmanlıkları ve her gün ispatladıkları yüksek enerjileriyle birlikte, Türkiye’deki faaliyetlerimizi önemli ölçüde geliştireceğimize inanıyoruz” dedi.

EO Tech Media Kurucu Ortağı Fikret Dinçer ise işbirliği ile ilgili “Dailymotion ile Türkiye’deki ortaklığımızı duyurmaktan gurur duyuyoruz. Öncelikli hedefimiz, Dailymotion’un Türkiye pazarındaki hacmini arttırmak adına, programatik reklamcılık uzmanlığımız ve direkt satış gücümüzü harmanlamak. Dailymotion teknolojisi ile ekibimizin enerjisinin buluşmasının Türkiye’de büyük başarılara imza atacağına inancımız tam” dedi.

YORUMLAR