Cumhuriyet Gazetesi'nden ayrılık!

Medyaloji.net » medya » Cumhuriyet Gazetesi'nden ayrılık!
Cumhuriyet Gazetesi'nden ayrılık!

Cumhuriyet gazetesi bünyesinde bulunan Cumhuriyet Tv'nin kuruluşundan bu yana sorumlusu olan gazeteci Serhat Doğan, kurum ile yollarını ayırdı.

Cumhuriyet’in dijital dönüşümünde önemli bir paya sahip olan gazeteci Doğan, iki yıldır yaptığı haberler ve hazırladığı özel programlarla özellikle genç kuşağı Cumhuriyet ile buluşturmaya çalıştı. Gazete yönetimiyle konuşan Doğan, kurumdan ayrılmak istediğini belirtti. 1 Mart 2021 tarihi itibariyle de yollarını ayırdı. 

Gazeteci Serhat Doğan ayrılık haberini sosyal medya hesabından “Bugün itibariyle yaklaşık iki yıldır çalıştığım, bizzat Ulu Önderimiz Atatürk’ün direktifiyle 97 yıl önce kurulan Cumhuriyet gazetesinden ayrılıyorum. Vakıf Başkanı Alev Coşkun ve Başkan Vekili Adnan Aslan’a çok teşekkür ederim. Bu süreçte harika dostluklar edindim. Çok sevdiğim usta yönetmen Tarkovski’nin bir sözü ile bitiriyorum. Tarkovski “Yönetmenlik mesleğini üç ayda öğretebilirim ama bu onu sanatçı yapmaz” der. Takipçilerimize sonsuz teşekkürler. Unutmadan habercilik yapmaya devam edeceğim çünkü tek bildiğim iş bu...” sözleriyle duyurdu.

Serhat Doğan kimdir?

1980 Çukurova (Adana) doğumlu olan Serhat Doğan, ilk, orta ve lise öğretiminin ardından üniversite için İstanbul’a geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Tv ve Sinema bölümünden mezun olan Doğan, aynı üniversitesinin “Radyo Tv” bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Uluslararası ilişkiler alanında özel bir üniversitede doktora çalışması başlatan Serhat Doğan, hukuk eğitimi de aldı. İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümü son sınıf öğrencisi olan gazeteci Doğan’ın yayımlanmış iki kitabı var. Evli ve Uygar ile Ural Mete isminde iki oğlu bulunan Doğan, daha önce TRT, BEST FM, KANAL B ve ATV’de çalıştı.

YORUMLAR
En çok okunan haberler