Cem Yılmaz, Beştepe'nin davetini geri çevirdi

Medyaloji.net » magazin » Cem Yılmaz, Beştepe'nin davetini geri çevirdi
Cem Yılmaz, Beştepe'nin davetini geri çevirdi

Komedyen Cem Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resepsiyona katılamayacağını bildirdi.

Komedyen Cem Yılmaz, kişisel Twitter hesabında yaptığı açıklamayla yarın Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek resepsiyona katılamayacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 29 Ekim Cumhuriyet'in 96. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon düzenlenecek.

ÇOK SAYIDA SANATÇI DAVET EDİLDİ
Cumhurbaşkanlığı, birçok ünlü ismi resepsiyona davet etti. Bu isimlerden biri de Cem Yılmaz oldu. Kendisine gelen davetiyeyi Twitter hesabından paylaşan Cem Yılmaz, gösterisi olduğu için resepsiyona katılmayacağını duyurdu.

"NAZİK DAVET İÇİN TEŞEKKÜRLER"
Yılmaz, paylaşımında şu ifadeyi kullandı: "29 Ekim Cumhuriyetimizin 96.yıl dönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun."

YORUMLAR