Cem Küçük'ten bomba Hürriyet iddiası!

Medyaloji.net » polemik » Cem Küçük'ten bomba Hürriyet iddiası!
Cem Küçük'ten bomba Hürriyet iddiası!

Cem Küçük, FETÖ'ye yardım ve yataklıktan yargılanan Arda Akın ve Dinçer Gökçe'nin Hürriyet'ten maaş almaya devam ettiğini öne sürdü.

 Cem Küçük, FETÖ'ye yardım ve yataklıktan hakkında 15 yıla kadar dava açılan Arda Akın'ın Hürriyet bordrosunda olduğunu ve Hürriyet'ten maaş aldığını aynı şekilde hakkında 15 yıla kadar dava açılan Dinçer Gökçe'nin de Hürriyet'te çalışmaya devam ettiğini söyledi.

"Acaba bizim medyadan biri FETÖ’den 7.5 yıldan 15 yıla kadar yargılansa neler olurdu?" diye soran Küçük, "Hürriyet’in nasıl bir dokunulmazlığı varsa orada FETÖ’ye yardım etmiş iddiası olanlara hiçbir şey olmuyor.Kim bilir Hürriyet yönetimi iki ismin de masum olduğuna inanıyordur" dedi.

FETÖ’ye yardımdan yargılanan iki Hürriyet muhabiri

Hürriyet gazetesinde iki muhabir var. İkisi de 15 Temmuz’dan sonra gözaltına alındı. Kim mi bunlar? Biri Arda Akın. Hani FETÖ’cü savcı Sadrettin Sarıkaya’nın 7 Şubat operasyonunu ilk duyuran kişi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Arda Akın hakkında 7.5 yıldan 15 yıla kadar FETÖ’ye yardım ve yataklıktan dava açıldı. Arda Akın 17-25 Aralık’ta tamamen FETÖ’yü destekleyen Tweetler attı. Akın hakkındaki iddianamede, ''Akın'ın 18 Haziran 2016 tarihinde 'Ülkeye rest çekmek... Çok sıkıntılı bir sürece koşarak gidiyoruz.. Allah sonumuzu hayır etsin..', 20 Haziran 2016'da 'Temmuz'da uyuyamayacaksın sıcaktan. Şimdi bol bol uyu. Son 200 yılın en sıcak Temmuz'u olacakmış.', 26 Mayıs 2016'da 'Havuz, Reza işine kılıf bulamamış belli ki! Tek satır haber yok. Aslında Reza diye biri de yok modundalar. Türk Bayrağı fonlu röp unutuldu', 25 Mayıs 2016'da 'Duyduklarına inanmayan belirli bir kesimi ABD'deki iddianame de ikna edemez. Onlar ikna olmadığı sürece ülke daha çok bataklığa saplanır', 'İnanması güç ancak Zarrab'a ait şirketlerin sadece bir günde 200 milyon avro para transferi yaptığı tespit edilmiş', 'Dar gelirli vatandaş düğünde takacak gram altının hesabını yaparken Zarrab altınları paletlerle taşıyor' şeklinde paylaşımlarda bulunmuştur” diye yazıyor.

Öğrendiğime göre Arda Akın hâlâ Hürriyet bordrosunda. Açık açık FETÖ’yü desteklemiş, medyadaki hemen herkesin FETÖ’cü polis ve savcıların adamı olduğunu bildiği Arda Akın Hürriyet’ten maaş alıyor. Herhâlde bizim bilmediğimiz şeyler var. Ya da Hürriyet yönetimi Arda Akın’ın suçsuz olduğuna inanıyor.

FETÖ’ye yardım ve yataklıktan 7.5 yıldan 15 yıla kadar hakkında iddianame düzenlenen diğer kişi gene Hürriyet muhabiri Dinçer Gökçe. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamelerdeki suçlamaların çoğunluğunu Gökçe’ye ait sosyal medya hesabındaki paylaşımlar oluşturuyor. Hürriyet gazetesinde hem muhabir hem de editör olarak çalışan Gökçe’nin özellikle FETÖ’nün ‘Fuatavni’ isimli Twitter köstebeğinin paylaşımlarına paralel bir şekilde paylaşımlarda bulunduğu iddianamede yazıyor.

Dinçer Gökçe’nin ByLock kullanmadığı, ancak ByLock kaydı olan Şevket Gasgar, Cihan Acar, Mehmet Sinan İnce ve İskender Yunus Tiryaki ile iletişim kaydı bulunduğu da iddianmede yer aldı.

Dinçer Gökçe de halen Hürriyet’ten maaş alıyor. Okan Kurt’tan eski Türkiye güzeli Sinem Sülün’e kadar her gün haberi giriyor Gökçe’nin. İşin daha komiği, kendisi FETÖ’ye yardım ve yataklıktan 15 yıla kadar yargılanan Gökçe geçenlerde “Bakliyat devinin sahiplerine FETÖ üyeliğinden dava” diye FETÖ haberi yaptı. Güler misiniz, ağlar mısınız?

Acaba bizim medyadan biri FETÖ’den 7.5 yıldan 15 yıla kadar yargılansa neler olurdu? Hürriyet’in nasıl bir dokunulmazlığı varsa orada FETÖ’ye yardım etmiş iddiası olanlara hiçbir şey olmuyor.

Arda Akın ve Dinçer Gökçe. İkisi de Hürriyet muhabiri. İkisi de FETÖ’ye yardım ve yataklıktan 15 yıla kadar yargılanıyor. İki muhabir de, çalıştıkları Hürriyet de hiçbir şey olmamış gibi kafalarını kuma gömmüşler. Kim bilir Hürriyet yönetimi iki ismin de masum olduğuna inanıyordur.

YORUMLAR