CarrefourSA'dan Franchiselık müjdesi !

Medyaloji.net » iş dünyası » CarrefourSA'dan Franchiselık müjdesi !
CarrefourSA'dan Franchiselık müjdesi !

CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak amacıyla Süper ve Mini formatlarında “Franchise” vermeye başladı.

15 bayisi faaliyette olan markanın hedefi, franchising sayısını bir yılda 100 markete kadar çıkarmak.

CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, Bayim Olur Musun Fuarı'nda markaları için franchising sistemini başlattıklarını açıkladı. Markanın şu anda Süper ve Mini formatlarında 15 bayisi olduğunu belirten Kartallıoğlu, sene sonunda 25 bayiye çıkarmayı amaçladıklarını ifade etti. Gelecek yıl da bütün Anadolu'da seçilmiş bölgelerde yayılmaya başlayacaklarını söyleyen Kartallıoğlu, hedeflerinin bir yıl içerisinde 100 franchise mağaza olduğunu kaydetti.

"27 yıllık tecrübemizden faydalanacaklar"

Franchise sisteminin detaylarını aktaran Kartallıoğlu, "Bayilik vererek, markamızın global bilgi birikimiyle girişimcilere iş imkanı sunuyoruz. Bayilik verdiğimiz herhangi bir esnafa satmasında yarar gördüğümüz öz markalı ürünlerimizi veriyoruz. Bayilerimiz bizim bütün data altyapımızdan, müşteri bilgimizden, tecrübemizden faydalanabiliyor. Markamızın Türkiye'de 27 yıldır oluşturmuş olduğu öncü perakendecilik teknolojileriyle tanışıyorlar. Bir genişleme stratejisi içerisinde büyüyeceğiz. Bu iş modeliyle kalite standartlarımızı tutturduğumuz sürece büyümeye devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR