Bu reklamın hedef kitlesi siz değilsiniz

Medyaloji.net » medya » Bu reklamın hedef kitlesi siz değilsiniz
Bu reklamın hedef kitlesi siz değilsiniz

Köpek maması markası Jinx, yeni ilanlarıyla doğrudan küçük dostlarınıza sesleniyor.

Oyuncak markaları genellikle ebeveynlerini satın almaya ikna etmeleri beklentisiyle doğrudan çocuklara seslenseler de, evcil hayvan markalarının hedef kitle olarak doğrudan evcil hayvanları seçmesi pek alışıldık bir durum değil. Köpek maması markası Jinx ise yeni kampanyasıyla bunu başararak, köpeklerin boyunun erişebileceği, koklanabilir bir ilan koleksiyonuna imza attı.

Köpekleri ilanlarla etkileşime geçmeye teşvik eden ve toksik olmayan amino asit bazlı bir bileşimle hazırlanan kokulu ilanlar, Los Angeles’taki Runyon Canyon ve Silver Lake ile New York’taki Long Island City ve Central Park gibi köpek dostu noktalara yerleştirildi.

Jinx’in CEO’su ve kurucu ortağı Terri Rockovich kampanyanın çıkış noktasını, “Köpek ebeveynlerinin samimiyetimizi hissetmesini umarak, marka değerlerimizi farklılaştırmak için önce köpeklerle bağlantı kurmak için kullanılmayan bir fırsat olduğunu hissettik” sözleriyle özetledi.

Yatırımcıları arasında arasında Nas, Will Smith, Lilly Singh ve Halsey gibi ünlü isimlerin bulunduğu Jinx, 2000 yılının başlarında piyasaya sürülmesinden bu yana yalnızca tüketicilere doğrudan satış yaparak hızlı bir şekilde büyüdü ve şu anda ABD genelinde 400 Target mağazasında satılıyor.

YORUMLAR