Boyner'e 'müşteri hizmetleri' tepkisi

Medyaloji.net » pr » Boyner'e 'müşteri hizmetleri' tepkisi
Boyner'e 'müşteri hizmetleri' tepkisi

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, "Müşteri hizmetleri çalışmıyor sanki" diyerek Boyner mağazasıyla ilgili yaşadığı bir sıkıntıyı anlattı.

 İşte o yazı:

"Sistem çabuk ve pratik değil" eleştirisinde bulunan Alçı, çocukları için aldığı bir ayakkabıyla ilgili aradığı müşteri hizmetlerinde 25 dakika telefonda beklediğini ve kimseye ulaşamadığını söyledi.

Ertesi gün gittiği mağazada duruma tepki göstermesi üzerine bir çalışanın "Şikâyetler oluyor ama maalesef bizde sistem böyle" cevabını aldığını belirten Alçı, yaşadıklarını köşesinde şöyle aktardı:

Türkiye’de mağazacılık çok gelişti. Ürün değişimi, müşteri hizmetlerine ulaşım eskiye oranla çok daha kolay. Ancak Boyner mağazalarında birkaç kez üst üste yaşadıklarım beni şaşırttı. Çevreme sorduğumda birçok kişinin aynı konudan şikâyetçi olduğunu gördüm ve bu nedenle yazmaya karar verdim.

Boyner’de müşteri hizmetleri çalışmıyor sanki. Sistem çabuk ve pratik değil. Başıma gelen son hadise şu: Çocuklar için aldığım ayakkabı küçük gelince “Bir numara büyüğü var mı?” diye sormak ve varsa ayırtmak için müşteri hizmetlerini aradım. Sabredip 25 dakika telefonda beklememe rağmen kimseye ulaşamadım.

Ertesi gün Capitol’deki mağazaya gittim, ürünü buldum, ancak bu sefer de değişim için prosedürler başladı. Önce müşteri hizmetlerinde iade edeceksiniz, bir çek alacaksınız, sonra yine kasada sıraya girip o çekle yeni ürünü satın alacaksınız. Kasa çok kalabalıktı ve tek kişi çalışıyordu. Alt tarafı bir numara değişikliği yapmak için yarım saat bekledim. Çalışanlara sorunca da “Şikâyetler oluyor ama maalesef bizde sistem böyle” cevabını aldım. Yani çalışanlar da sorunun farkında. Nasıl olmasınlar? Sistem böyleyse onlar da her gün onlarca şikâyetle uğraşıyor olmalılar. Bunlar 10 yıl öncenin görüntüleri.

YORUMLAR
En çok okunan haberler