Bir Dilek Tut Derneği yeni yönetim kurulunu seçti

Medyaloji.net » iş dünyası » Bir Dilek Tut Derneği yeni yönetim kurulunu seçti
Bir Dilek Tut Derneği yeni yönetim kurulunu seçti

Derneğin yeni başkanı Emine Çubukçu oldu.

Hayati tehlikesi olan hastalıklarla mücadele eden çocuklara yönelik uluslararası oluşum Make-A-Wish’in 2000 yılından bu yana Türkiye faaliyetlerini yürüten Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish Türkiye) iki yıl süreyle görev yapacak yeni yönetim kurulunu belirlemek üzere dün İstanbul’da bir araya geldi. Bir Dilek Tut Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına, derneğin başkan yardımcılığını yürüten Emine Çubukçu seçildi. Çubukçu’nun yardımcılığını üstlenecek isim ise Egon Zehnder İstanbul Kıdemli Ortağı Murat Yeşildere oldu.

Bir Dilek Tut Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Emine Çubukçu, konuşmasında, “Yeni yönetim kurulu olarak çok önemli bir sorumluluğu üstlendiğimizin farkındayız. Birbirinden deneyimli iş insanlarından oluşan yeni yönetim kurulumuzun iş dünyasındaki birikim ve tecrübelerini tehlikeli hastalıklarla mücadele eden çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirebilmek için seferber edeceğiz” dedi.

Derneğin yeni dönem yönetim kurulunda Yöntem Communications Kurucu Ortağı Yöntem Akmen İnanç genel sekreter, Sağlıkta Kalite İyileştirme Derneği YK Başkanı ve Seniha.Com Kurucusu Hasan Kuş sayman üye; Sabancı Holding Perakende Eski Grup Başkanı Ata Köseoğlu, Canyon Ventures Partners Kurucu Ortağı Niso Adato ve Sanofi Türkiye, Afrika ve Ortadoğu Başkanı Cem Öztürk asil üyeler olarak yer alacak.

Ogilvy PR Genel Müdürü Gül Altan, BSH Pazarlama Direktörü Ayşe Hilal Merter, Moda Tasarımcısı Mehtap Elaidi, Vodafone TV Ülke Müdürü Mert Yılmaz, Kreatif Direktör ve Marka Danışmanı Moshe Aeolyon, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Danışmanı Oben Akyol ve Lüks Marka Danışmanı ve Oggusto.com Kurucusu Özlem Güsar ise derneğin yönetim kurulunda yedek üye olarak bulunacak.

YORUMLAR