Beni Anla , dinleyenlerden tam not alıyor!

Medyaloji.net » magazin » Beni Anla , dinleyenlerden tam not alıyor!
Beni Anla , dinleyenlerden tam not alıyor!

Kınay production etiketiyle yayınlanan ‘’Beni Anla’’ listelerde yerini hazırlamaya başladı.

Pop müziği alanında kendini göstermeye başlayan sanatçı Tuna, sözü ve bestesi kendisine ait olan ‘’Beni Anla’’ parçasını dinleyici ile buluşturdu.

Tüm dijital platformlarda yerini alan ‘’Beni Anla’’ kendi tarzında ihtiraslı aynı anda fazlasıyla duygusal bir aşkı anlatıyor. Dinleyenlerden tam not olan ‘’Beni Anla’’ radyolarda yerini alarak daha fazla kitleye ulaşıyor.

İlk tekli çalışmasını dinleyenlere sunan Tuna, ‘’ Beni Anla’’ şarkısını klip hazırlıklarına şimdiden başladı. Şarkının merakla beklenen klibi için çalışmalarını sürdüren başarılı isim Tuna, yeni şarkıları içinde kayıtlarına devam ediyor. Bundan sonra sık sık tarzını yansıtan eserlerle kitlesini büyütecek isimler arasında yer alıyor.

Müzik Prodüktörlüğü de yapan sanatçı, kendi şarkılarının ritmik duygularını kendisi belirliyor. Pop müziği alanında hızlı çıkış yapan Tuna, eğlenmek isteyen kitlelerin yeni ismi oluyor…

‘’Müzik benim gerçeğim’’ diyen pop müziği sanatçısı, diğer şarkıları için de hemen hazırlıklarına başlayarak söz ve bestesi kendisine ait olan birçok projeyi hayata geçirecek.

Müziğim, Hayatımdan Çalıntı!
Yaptığı müziğin hayatının her anından etkilendiğini ifade eden başarılı müzisyen, ‘’yaşadığım hayatın bir kopyası da şarkılarım, insan yaşamadan hissedemez, hisssi olmayan şarkılar ise insanlara geçmez. Söz ve beste yapmak sadece yazmak ve resimlendirmekten ibaret değil, o şarkıyı seslendirirken onu yaşamak gerekir. Bir bakıma müziğim hayatımın kopyası, bir çalıntı hali, kendimden kopya çekiyorum ‘’dedi.

YORUMLAR