Bayer'de üst düzey 2 atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Bayer'de üst düzey 2 atama
Bayer'de üst düzey 2 atama

Bayer Farma'da satış lideri ve pazarlama lideri olarak görev alacak isimler belli oldu.

Bayer Farma’da üst düzey iki atama gerçekleşti. Bayer Farma/Oftalmoloji Bölümü İş Birimi Lideri olarak çalışmakta olan Sibel Peştemalcıgil Farma Pazarlama Lideri olarak atanırken, Bayer Farma/Genel Tedaviler Bölümü İş Birimi Lideri Çağrı Maraşlı Farma Satış Lideri pozisyonuna getirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olmasının ardından Almanya’daki European School of Management and Technology’de MBA derecesini tamamlayan Sibel Peştemalcıgil, Bayer’e 2008 yılında katıldı. Farma alanında 15 yıldan fazla deneyimi bulunan Peştemalcıgil, pazarlama, satış, stratejik planlama ve lansman mükemmeliyeti alanlarında uzmanlığa sahip.

Başkent Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümünden lisans, Hacettepe Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümünden yüksek lisans derecelerine sahip olan Çağrı Maraşlı ise 2005 yılından bu yana farma ve medikal cihaz alanlarında satış, pazarlama ve iş geliştirme konularında uzmanlaştı. Maraşlı, son 10 yıldır Bayer Farma bünyesinde yurtiçi ve yurtdışında farklı pozisyonlarda görev aldı.

Peştemalcıgil ve Maraşlı, yeni görevlerinde Farma Türkiye ve İran Ülke Grubu Başkanı Per Edlund’a raporlama yapacak.

YORUMLAR