Avon'dan ‘Barış' için ‘aile içi şiddete son' çağrısı!

Medyaloji.net » medya » Avon'dan ‘Barış' için ‘aile içi şiddete son' çağrısı!
Avon'dan ‘Barış' için ‘aile içi şiddete son' çağrısı!

Küresel güzellik devi Natura&Co Başkanı Roberto Marques ve Avon CEO'su Angela Cretudünyanın en kapsamlı barış hareketinde, kadına şiddeti konuştu.

21 Eylül’de dijital platform üzerinden gerçekleşecek Birleşmiş Milletler Uluslararası Barış Günü etkinliğinde konuşmacı olarak yer alan iki yönetici, kadınlara “Evdesin Ama Yalnız Değilsin”, dünyaya “Barış evde başlar, kadına karşı şiddete dur demeliyiz” mesajı verdi.

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi Avon, pandemi sürecinde artış gösteren aile içi şiddete dikkat çekmek üzere hayata geçirdiği “Evdesin Ama Yalnız Değilsin” kampanyası ile sesini duyurmaya devam ediyor. 21 Eylül’de gerçekleşen Dünya Barış Günü Paneli’nin sponsoru olan Avon, barışa yönelik farkındalığı artırmak ve şiddetin olmadığı bir dünya için “kadına şiddete karşı dur” çağrısı yaptı. Etkinlik, ilham verici uluslararası konuşmacılar, aktör ve müzisyenleri dijital ortamda buluşturarak, dünyanın dört bir yanından canlı olarak izlenebildi.

En kapsamlı barış etkinliği olma özelliği taşıyan Birleşmiş Milletler Uluslararası Barış Günü’nde Paneli’nde, küresel güzellik devi Natura&Co Başkanı Roberto Marques ve Avon CEO’su Angela Cretu da konuşmacı olarak yer aldı. İki CEO, evlerimizde ve topluluklarımız içinde, savaş bölgelerinden daha fazla şiddet yaşandığına dikkat çekerek, “Aile içi şiddete karşı durmak ve barış için harekete geçmek için sesinizi duyuralım. Barış evde başlar” mesajı verildi.

 

 

YORUMLAR