ASUS'tan Yapay Zekaya destek mikrofon

Medyaloji.net » teknoloji » ASUS'tan Yapay Zekaya destek mikrofon
ASUS'tan Yapay Zekaya destek mikrofon

ASUS, iş ya da eğlence için sesli iletişimde istenmeyen arka plan gürültüsünü akıllı bir şekilde ortadan kaldıran yeni Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon teknolojisini duyurdu.

Yonga seti tabanlı makine öğreniminden yararlanan bu yeni teknoloji, diğer insanların seslerini ve rüzgar veya trafik gibi ortam gürültülerini filtreleyip engelliyor. Bu yeni teknoloji ASUS Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü ve en yeni ROG kulaklıklarla birlikte sunuluyor.

ASUS Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü

ASUS Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü, bu teknolojiyi sunan ilk USB-C - 3,5 mm adaptörü olma özelliğine sahip. 3,5 mm giriş standardı üzerinden tüm kulaklıklara bağlanabilen bu adaptör, kullanıcılara kristal netliğinde sesli iletişim olanağı sunuyor. Dahili yonga seti tüm ses işlemlerini üstlendiğinden, adaptör bağlı olduğu mobil cihazın, masaüstü veya dizüstü bilgisayarın performansını etkilemiyor. Yalnızca 8 gram ağırlığındaki Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü, ASUS’a özgü Hyper-Grounding teknolojisiyle elektromanyetik paraziti önleyerek gürültüyü ortadan kaldırıyor. Ürün bazı bölgelerde USB Type-C - Type-A adaptörüyle de sunulacak.

YORUMLAR