Aselsan, çalışanlarının sağlığını güvenceye aldı.

Medyaloji.net » iş dünyası » Aselsan, çalışanlarının sağlığını güvenceye aldı.
Aselsan, çalışanlarının sağlığını güvenceye aldı.

Aselsan, çalışanlarının ve ailelerinin sağlığı Türkiye Sigorta Grup Sağlık Sigortası ile güvenceye aldı.

ASELSAN çalışanları yapılan iş birliği kapsamında 'Standart', 'Gold' veya 'Premium' planlarından dilediğini seçerek Türkiye Sigorta'nın sunduğu avantajlı hizmetlerden yararlanırken, çalışanların aileleri içinse bütün bu planlara ek olarak 'Avantajlı Aile Planı' ile güvence oluşturuldu.

Gücünü adından alan Türkiye Sigorta gerçekleştirdiği iş birlikleri ile hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Kurum, ASELSAN ile yaptığı anlaşma kapsamında, ASELSAN çalışanları ve aileleri için grup sağlık sigortası imkânı sağlıyor.

15 bine yakın kişi Türkiye Sigorta güvencesinde

Ankara'da düzenlenen törende Türkiye Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Atilla Benli ile ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün karşılıklı protokol imzaladı. Aile bireyleriyle beraber yaklaşık 15 bin kişiden oluşan ASELSAN ailesi Türkiye Sigorta'nın ayrıcalıklı hizmetlerinden poliçe başlangıç tarihinden itibaren bir yıl süreyle yararlanabilecek.

Çalışanlar, 'Standart', 'Gold' veya 'Premium' planlarından dilediğini seçerek Türkiye Sigorta'nın anlaşmalı olduğu tüm özel hastanelerde avantajlı fiyat ve hizmetlerden faydalanabilecek. Çalışanların aileleri de bütün bu planlara ek olarak 'Avantajlı Aile Planı' kapsamında sağlıklarıyla ilgili her konuda nitelikli hizmet alacaklar. Ayrıca ASELSAN emeklileri ile birlikte ASELSAN İştirakleri ve Tedarikçileri de çalışanlarla aynı avantajlardan faydalanarak talep ettikleri planlara sahip olabilecekler.

Türkiye Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Atilla Benli, 83 milyona ulaşma hedefiyle 38 bölgede 2 bin 500 çalışanı ve 7 bin 500 dağıtım kanalının özverili şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü, bununla beraber güçlü sektör yolculuklarına yeni yol arkadaşları eklemekten mutlu olduklarını belirtti. Atilla Benli sözlerine şöyle devam etti, "2020 yılını sektör lideri unvanı ile kapatan Türkiye Sigorta, 2021 için daha güçlü ve iddialı hedeflerini gerçekleştirmek üzere çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda yeni yol arkadaşlarımız ile sektör yolculuğumuzda daha güçlü ilerliyoruz. ASELSAN ile yaptığımız protokol ile tüm ASELSAN çalışanları ve aileleri Türkiye Sigorta'nın sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanarak sağlıkların güvence altına alabilecekler. Bu başarılı iş birliğinde emeği geçen tüm ASELSAN ve Türkiye Sigorta ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkiye Sigorta'nın ASELSAN ile işbirliği gerçekleştirmesinin gururunu yaşadıklarını belirten Atilla Benli sözlerini şöyle noktaladı, "Ülkemizin gurur kaynağı olan, teknolojik bağımlılığımızı en aza indirmeyi hedefleyen ve girişimleriyle milletimizin göğsünü kabartan ASELSAN ile iş birliği yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye Sigorta olarak sektörümüzde yol açıcı ve öncü bir firma olmaya devam ederek, ülkemizin adını, markamızda ve göğsümüzde de taşımanın haklı gururu ve sorumluluğuyla katma değer üretmeye devam ediyoruz. Bu iş birliğinin gelecek nesillere ilham olması, gıpta edilmesi ve kalender meşrep duruşundan da taviz vermeyecek bir anlayışı benimsemiş olması ise en büyük arzumuz."

YORUMLAR
En çok okunan haberler