Altın Kelebek ödüllerine sert tepki!

Medyaloji.net » medya » Altın Kelebek ödüllerine sert tepki!
Altın Kelebek ödüllerine sert tepki!

45. Altın Kelebek Ödülleri geçen günlerde sahiplerini bulmuştu. Milliyet gazetesinin yazarı Hakkı Öcal ise, gecede Aleyna Tilki'ye ödül verilmesini eleştirdi.

45. Altın Kelebek Ödülleri geçen günlerde sahiplerini bulurken, "En İyi Pop Müzik"dalında ödüle layık görülen Aleyna Tilki, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamamıştı...

Aleyna Tilki, "Beni biraz üzen, yoran bir hayatım oldu. Ama mutluluğun da dibini tattım. Beni 14 yaşında tanıdınız. Ben aslında hiç çocuk olmadım. Aleyna Tilki olmayı o kadar sevdim ki, çocuk olamak istediğimde kendime o karakteri yarattım" ifadelerini kullanmıştı.

Ödüller, Hürriyet okurlarının verdiği oylar ve Altın Kelebek Jürisi tarafından belirlenmişti.

Yani ödüller, Demirören Medya Grubu tarafından verilmişti.

"ORASI BURASI, GÖBEĞİ AÇIK..."

Yine Demirören Medya Grubu'na ait Milliyet gazetesinin yazarı Hakkı Öcal ise, gecede Aleyna Tilki'ye ödül verilmesini eleştirdi.

Öcal, sosyal medya hesabından, konuyla ilgili olarak tartışma yaratan ifadeler kullandı. Öcal paylaşımında, Tilki'yi eleştirirken, çocuk yaşta evliliği de meşrulaştırdı. Öcal, "Elin terbiyeli oğlu gelir 17 yaşındaki yavuklusunu (mecburen) kaçırır, çocukları olur; iki taraf bu evliliği bağrına basar. Ama kazara savcı duyarsa aile mahvolur. Ama İstanbul'da 16 yaşındaki çocuğun orası burası göbeği açık sanatına Altın Kelebek ödülü verilir. Budur gidişat" ifadelerini kullandı.

Bir takipçisinin, "Hocam bu gidişat nereye? O kadar 'sanatçı insan' bu durumu nasıl bu kadar çabuk kanıksıyor? Biz neden benimseyemiyoruz?" sorusuna ise Öcal şu yanıtı verdi:

"Biraz çevre desteği, hesapsız para, her lafını manşet yapan bir basın.. İki şoför.. Hergün bindiğin ama kime ait olduğunu kimsenin bilmediği bir (veya iki) otomobil.. Zor değil yani..."

YORUMLAR