65 ülkeden 100 girişim Startup Turkey’de bir araya geliyor

Medyaloji.net » teknoloji » 65 ülkeden 100 girişim Startup Turkey’de bir araya geliyor
65 ülkeden 100 girişim Startup Turkey’de bir araya geliyor

Hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, 11. Startup Turkey etkinliğinde dünyanın dört bir yanından girişimciyi İstanbul’da bir araya getirmeye hazırlanıyor.

130 bin başvurunun arasından katılmaya hak kazanan 65 ülkeden 100 girişimciyi, 26 – 29 Nisan tarihleri arasında Etohum Yatırımcı Kulübü’ndeki firmalarla ve Silikon Vadisi’ndeki yatırımcılarla buluşturarak network fırsatı sunacak.

Start-up dünyasından önemli isimler İstanbul’da

John Sharp (Hatcher+ Kurucusu), Amy Cosper ( Entrepreneur Dergisi Editörü) Yousef M. Hamidaddin ( MENA Innovation Avukatı) Özgür Altan (Avrupa Yatırım Fonu (EIF) Yatırım Müdürü) Ali Karabey (212 Genel Müdürü), Michael Finkbeiner (Legwork Venture Groupe Genel Müdürü), Doris Kaiserreiner (Startup Turkey İş Mentoru, Kei Hareyama (Faster Capital Mentoru), Victor Guixer Martin (Guixer & Partners Yönetici Ortağı), Girişimci ve Gwendolyn Regina ( Girişimci ve APAC Mashable Eski Strateji Başkanı) ve Bill Kenney ( Test My Pitch Kurucusu) gibi start-up dünyasından önemli isimler Startup Turkey’e katılmaya hak kazanan girişimlere deneyimlerini aktaracak.

YORUMLAR