11. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Medyaloji.net » ödül/başarı » 11. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
11. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

Bergamalı gazeteci-yazar merhum Şakir Süter anısına bu yıl 11. düzenlenen Şakir Süter Gazetecilik Yarışması ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Törende Demirören Haber Ajansı'ndan Hande Nayman da Haber Ödülü dalında kazandığı ödülü Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun elinden aldı.

İzmir'de görev yapan gazetecilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak ve başarılı çalışmaları özendirip ödüllendirmek amacıyla Bergama Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde Bergama Ticaret Odası ile Bergama Kültür ve Sanat Vakfı desteğinde düzenlenen yarışmada kazananlara ödülleri verildi. Bergama Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, başkan yardımcıları Aşkın Uyar, Cüneyt Umutlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Mehlika Gökmen, İGC Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret Odası Temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sarıl, BERKSAV Başkanı Yüksel Altuğ, Bergama'yı Sevenler Turizm Derneği Başkanı Muzaffer Özarun, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve gazeteciler katıldı. Törenin selamlama konuşmasını aile adına Ticaret Odası eski başkanlarından Şakir Süter'in abisi Ali İhsan Süter gerçekleştirdi. Süter, "Kardeşim merhum Şakir fanatik bir Bergamalı idi. Hayatı boyunca gençlerin hep desteklenmesini isterdi. Bu yarışmayı devam ettiren Bergama Belediyesi'ne, Ticaret Odası'na, Bergama Kültür ve Sanat Vakfı'na, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ne ve jüri üyelerine teşekkür ederim" dedi.

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler