Show Tv, Ramazan ayında dolu dizgin!

Medyaloji.net » youtube » Show Tv, Ramazan ayında dolu dizgin!
Show Tv, Ramazan ayında dolu dizgin!

Show Tv, Ramazan'a çok iddialı giriyor. Acun'dan suprizler geliyor.

"Var Mısın Yok Musun" ekranlara dönüyor!
Türkiye'ye Show Tv kanalı aracılığıyla "Survivor", "Var Mısın Yok Musun" ve "Yetenek Sizsiniz Türkiye" gibi birbirinden eğlenceli ve reyting rekorları kıran yarışmalar kazandıran Acun Ilıcalı, yine SHOW TV'deki yerini aldı. 24 yeni yarışmacı ile birlikte "Var Mısın Yok Musun" 7 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. "Var Mısın Yok Musun", 50 bölüm boyunca Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları SHOW TV'den ekrana gelecek. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, 500 bin TL'lik büyük ödülü bir yarışmacıya kazandırmakta kararlı gözüküyor. Üstelik gönlü de birden fazla kişiye 'Büyük Ödülü' vermekten yana.
 
Survivor'da heyecan devam ediyor!
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği "Celebrity Survivor"da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Artık her yarışmacı 500 bin TL'lik büyük ödülü kazanmak istiyor ve Dokunulmazlık Oyunu'nda varını, yoğunu ortaya koyuyor.  Zorlu ada şartlarında geçen  her an
yarışmacıların kazanma hırsını arttırmaya devam ediyor...  Büyük final öncesi "Celebrity Survivor"da macera ve heyecan devam ediyor... Yarışmada sona doğru yaklaşılırken yarı final ve büyük final ise Eylül ayında yayınlanacak.
 
Derya'lı Günler Başlıyor!
Show TV'nin gündüz kuşağında ev hanımlarını ekran başına kilitleyen programı "Deryalı Günler" de Ramazan Ayı boyunca hafta içi her gün Ramazan'a özel konu ve konuklarla ekrana gelecek. Programın sunucusu Derya Baykal yine ev hanımlarına özel konu ve konuklarıyla birlikte SHOW TV ekranında. Derya Baykal tüm yaratıcılığı ve sıcaklığıyla SHOW TV izleyicilerine, hayatın tüm renklerini sunacak.
 
Sibel Can ve konukları ile müzik ziyafeti!
Müzik dünyasının muhteşem seslerinden Sibel Can, Çarşamba akşamları SHOW TV izleyicilerine müzik ziyafeti sunmaya devam edecek. SHOW TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem ve ekibi tarafından hazırlanan"SİBEL CAN İLE ŞARKINI SÖYLE", Sibel Can'ın birbirinden renkli konuklarıyla sizlerle olacak. Port Bodrum Yalıkavak Marina Anfi Tiyatro'dan canlı olarak yayınlanacak program izleyicilere eğlenceli bir Ramazan vaadediyor...
 
"Kabe'ne Dön"
Kutsal topraklar, Mekke ve Medine'de günlerce süren yoğun ve zorlu çekimler sonunda hazırlanan "Kabe'ne Dön" ile  İslamiyet'in bir güneş gibi doğup tüm dünyayı aydınlattığı Mekke ve Medine'deki tüm kutsal yerler ile ilgili bütün detayları SHOW TV'de olacak. Peygamber efendimizin ve Ashabı'nın bütün mücadelelerinin yanı sıra, yaşadıkları olağanüstü olaylara, savaşlara ve mucizelere konunun uzmanlarının anlatımıyla "Kabe'ne Dön"de tanık olacaksınız.
 
Evcilik Oyunu devam ediyor.
Ünlü çiftlerin 'Evlilik Hayatı'nı yaşadığı ilgiyle izlenen program "Evcilik Oyunu" da Ramazan ayında da sizlerle olacak. Kendi & Yiğit, Tuğçe & Hakan, Nilay & Ozan ve Tuğçe & Mert bakalım Ramazan ayında neler yaşayacak? İzleyicilerin büyük bir heyecanla takip ettiği "Evcilik Oyunu"nda sevilen çiftlerin evlilik macerasına şahit olmaya devam edeceksiniz.
 
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından Show TV, Ramazan ayında da çok iddialı!

Kaynak: Medyafaresi

YORUMLAR
En çok okunan haberler