Ziraat, marka değerini en fazla yükselten banka oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » Ziraat, marka değerini en fazla yükselten banka oldu
Ziraat, marka değerini en fazla yükselten banka oldu

Uluslararası bir şirketin yaptığı araştırmaya göre Ziraat Bankası, 23 sıra birden yükselerek marka değerini en çok arttıran Türk bankası oldu.

Bağımsız marka değerleme ve strateji danışmanlık şirketi Brand Finance’in “Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası-2017” yaptığı araştırmaya göre Ziraat Bankası, Türk bankaları arasında hem marka değerini en fazla arttıran banka, hem de marka sıralamasını yükselten tek banka oldu.

Ziraat Bankası'nın son yıllarda yaptığı başarılı çalışmaların marka değerine sağladığı pozitif katkı, çalışmaya da aynı şekilde yansıdı. Ziraat Bankası 2016 yılında da Türkiye'nin Lovemark'ları 2016 araştırmasında da banka kategorisinde Türkiye'nin en sevilen banka markası seçilmişti.

Ziraat Bankası'nın 2012 yılından itibaren hayata geçirmeye başladığı değişim ve dönüşüm çalışmalarının başarılı sonuçlarının bilanço büyüklükleri ve rasyolara olumlu etkisinin yanı sıra, ulusal ve uluslararası araştırmalarda da fark yaratması izlenen stratejinin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha göstermektedir.

2016 yılının en sevilen Bankası olan Ziraat Bankası aynı yıl içinde Türkiye'deki bankalar arasında marka değerini en fazla arttıran banka oldu.

YORUMLAR
En çok okunan haberler