Youtube'dan dikkat çeken yenilikler

Medyaloji.net » youtube » Youtube'dan dikkat çeken yenilikler
Youtube'dan dikkat çeken yenilikler

Youtube, önümüzdeki aylarda kullanıcılarına yeni özellikler sunacak. Yeni özellikler arasında daha hızlı çerçeve seçenekleri, yeni ses efektleri ve daha kolay hayran fonlama seçenekleri bulunuyor.

 Youtube yaratıcı aracı için yeni özellikler Youtube Creater Blog’unda Matthew Glotzbach tarafından yayınlandı.

 Yeni araçlardan biri olan “Youtube Creator Studio” içerik üreticilere kullanıcı analizlerini daha kolay görüntüleme ve değerlendirme sunarken videolarını yönetmek için de ek kolaylıklar getirecek. Android platformu için sunulan araç gelecek haftalarda bplatformuna, ardından da masaüstü platformlarına gelecek.

 

 

 

 Diğer bir yenilik de ses kütüphanesinin binlerce ses efektini içerecek şekilde geliştirilmesi olacak. Kütüphanede şimdiye kadar sadece ücretsiz müzik parçaları bulunuyordu.

 Çerçeve hızlarını da geliştirecek olan Youtube artık 48 – 60 arası fps’leri de destekleyecek.

 Yeni gelen bir diğer önemli özellik ise içerik üreticilerinin artık izleyicilerden herhangi bir sebep için bağış alabilecekleri bir araç. Bugüne kadar sevdikleri kanalları desteklemek isteyen kullanıcılar KickStarter, IndieGogo, Patreon ve birçok benzeri platformu kullanıyorlardı.

 Popüler video portalında son olarak kullanıcıların da videolara altyazı gönderebileceği bir araç sunulması planlanıyor. Yeni özellikler içerik geliştiricilere yaratıcı içerik üretim aşamasında yardımcı olacak.
 

YORUMLAR